Madeleine trodde Uptrail var för smidigt för att vara sant – sen testade hon

Madeleine Åberg sökte ett jobb som UX Designer via Uptrail. Hon fick jobbet vilket idag betyder att hon sitter som UX Designer på Itch. Vi fick prata med Madeleine om hur det var för henne att söka jobba via Uptrail.

Hur kommer det sig att du sökte via Uptrail?
Jag kände till er sedan tidigare och tyckte det var smidigt att söka via er. Vad jag tyckte om var att ni dels att hade delat upp jobben i kategorier, dels att man inte behövde ha CV:t och därmed kunde skicka iväg ansökan relativt snabbt. Jag var från början lite osäker på att söka jobb via er då jag tyckte det var lite för smidigt och undrade hur pass seriösa ni var. Men efter att använt er tjänst flera gånger så känns det riktigt bra.

 

Varför provade du att söka när du tyckte det kändes osäkert?
Eftersom det var så enkelt och det inte tog så lång tid att söka tänkte jag, jag ger det en chans. Istället för att jag skulle söka på något annat ställe där ansökningsprocessen skulle vara krånglig och omständlig. Utöver det berodde det på att ni hade många olika delar som jag var väldigt intresserad av. Jag tycker att man ska kunna titta på andra saker i jobbsöket idag och göra det lättare för både den sökande som rekryteraren.

Hur var din upplevelse? Vad var din upplevelse av Uptrail?
Jag tycker frågorna kändes väldigt relevanta och att det inte behövs mer än så i ett första möte.
Det är lite annorlunda jobb ni har och jag gillar det – fortsätt med de bitarna, ni är supersmidiga att använda och helt klart bäst.

Fler artiklar inom samma ämne:

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024