Det är så lätt att skicka iväg en ansökan och man kan göra det från telefonen på tunnelbanan

Vi fick chansen att prata med med Sara från Symbio Sweden om hur man enklast fixar drömjobbet inom design och UX! Sara jobbar som UX/UI-Designer och rollen är minst sagt varierande. Jobbet fick hon via Uptrail, en hemsida där jobbansökningar skickas in helt utan CV eller personligt brev. 

Vad du jobbar med idag?
– Jag jobbar som UX/UI-designer på Symbio Sweden AB. Det är en fantastisk arbetsplats med många expats så vi pratar engelska hela dagarna och jag kände mig hemma redan första dagen! Det är rätt så unikt skulle jag säga. Efter att ha jobbat i 1,5 vecka blev jag medbjuden på semester till Brasilien i höst, haha!
Och hur ser en “vanlig” dag ut?
– Just nu sitter jag med 3 stora projekt samtidigt vilket ger utmanande och varierande dagar, precis så jag vill ha det! Ena dagen kan jag hålla i en UX-workshop tillsammans med en finanskund och andra dagen kan jag sitta och blinga en gangsterråtta som ska åka skateboard i ett spel!

Hur många jobb sökte du innan du fick jobbet?
– Jag hade sökt rätt många jobb via Uptrail då det är så lätt att skicka iväg en ansökan och man kan göra det från telefonen på tunnelbanan. Vissa har jag varit på intervju hos men det inte har stämt i slutändan.

Hur skulle du beskriva Uptrail för den som inte använt tjänsten?
– Ett väldigt lättanvänt, snabbt och tydligt sätt att söka jobb på med prenumerationstjänst på de yrken man är intresserad utav. Jättebra responsiv webbsida som fungerar utmärkt i mobilen.

Fler artiklar inom samma ämne:

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024