”Tanken på att behöva sammanställa ett uppdaterat CV och personligt brev gjorde att jag drog mig för att söka nya jobb”

mattas

Vi pratar med Mathias Åkerberg om sin väg till ett nytt jobb.

– Tankegångarna kring att söka efter nya utmaningar började komma krypandes efter ett par år på min nuvarande arbetsplats. Som utvecklare känner jag till den oerhört stora efterfrågan på min kompetens ute på arbetsmarknaden, och efter att ha använt Uptrails rekryteringstjänst fick jag detta ännu en gång bekräftat.

Men tanken på att behöva sammanställa ett uppdaterat CV och personligt brev gjorde att jag drog mig för att söka nya jobb. I samma veva upptäckte jag dock Uptrail som verkade ta denna problematik på allvar.

Plötsligt blev allt så enkelt, och vips så var ett flertal ansökningar iväg inom loppet av några minuter! Jag besvarade några enkla frågor om mina erfarenheter och skickade sedan iväg min ansökan som då kopplades ihop med min profil på LinkedIn.

Morgonen därpå när jag öppnade min mailkorg hade jag fått ett flertal förfrågningar från arbetsgivare som ville träffas omgående.

Jag skulle varmt rekommendera Uptrail till dig som letar jobb. Utbudet av potentiella arbetsgivare är brett och passar alla typer av människor med olika behov – allt från startups till större och mer etablerade bolag.

Fler artiklar inom samma ämne:

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024