“Uptrail var smidigt och gav mig möjligheten att lyfta mina tidigare erfarenheter”

Catharina fick jobb via Uptrail som Projektledare hos Learnways. I sin roll som Projektledare hjälper hon företag och organisationer att bearbeta information och skapa digitala lösningar för lärande genom att leda ett team med konceptutvecklare, designers och programmerare. Catharina förklarar nu sin upplevelse av Uptrail.

Varför tror du att Uptrail fungerade för dig?

Det jag tyckte var positivt i den här processen var att man fick svara på frågor som faktiskt var relaterade till dem utmaningar som man har när man faktiskt befinner sig på arbetsplatsen. Det var lättare att veta vad som var relevant att dela med sig av från sin kunskap och tidigare erfarenheter. Så jag svarade egentligen bara ärligt på de frågor som var formulerade.

Jag tänker att det finns två sidor till att söka jobb, arbetsgivaren som söker rätt person men också att man som sökande vill hamna på rätt plats. Det ska stämma från två håll. Det ska bli en bra match. Jag klev in i processen med att vara den jag är och var tydlig med vilka fördelar jag kunde erbjuda företaget. Jag var mig själv vilket gör att det är lättare att hitta en bättre matchning än om man försöker vara någon som man inte är.

Skulle du rekommendera Uptrail till andra?

Jag skulle absolut rekommendera Uptrail till andra. Jag har nämnt Uptrail och att jag tyckte det var var väldigt smidigt när andra frågat hur jag hamnade här.

Fler artiklar inom samma ämne:

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024