Så blev han årets säljare på Uptrail tre år i rad

Stjärnsäljaren David Skoog, 27, har blivit årets säljare tre år i rad på Uptrail, där han jobbar som Account Manager fram till sommaren. Han satsar på kvalitet framför kvantitet när det kommer till kunder, har disciplin och drivs av att ständigt slå sina mål. Nu delar han sina bästa tips med oss för att bli en toppsäljare.

– Struktur och disciplin att göra småsakerna rätt är oerhört viktigt. I övrigt tror jag att det är viktigt att en stark vilja att göra affärer och att ge så bra kundupplevelse som möjligt är avgörande, säger David.

Under tre år har David vunnit det prestigefyllda priset som ”Årets säljare” på Uptrail, något som han är ensam om. Han har ägt pokalen från införandet år 2015 tills i år då han slutar med flaggan på topp och går vidare mot nya utmaningar. Men hur gör man egentligen för att bli “Årets säljare” tre år i rad?

– Dels har jag varit ett par år nu och byggt upp långsiktiga kundrelationer och dels har jag hela tiden försökt bli bättre på allt jag gör. Jag ser alltid till att ge kunderna bästa möjliga service, som är bland det viktigaste man kan göra, säger David.

Uptrail-Account-Manager

Davids tre bästa tips för att bli en toppsäljare:

  1. Sätt en summa du vill nå upp i, till exempel per kvartal och bryt sedan ner det i vad du behöver göra på en daglig basis för att nå det
  2. Ha tilltro till din plan även dagar när det går tyngre
  3. Långsiktighet och ”The Compound Effect” (lästips) är viktigt

David kom i kontakt med grundarteamet på Uptrail strax efter lanseringen och kände att möjligheten att vara med i princip från start var väldigt lockande. Han är otroligt glad att han tog och fick chansen att vara med på resan.

– Jag har lärt mig massor, och utvecklats enormt i min yrkesroll på alla områden. Jag har haft möjlighet att lära mig mycket om själva bolagsbyggandet och att jag fått chansen att bidra till att utveckla team och produkt. Det bästa på Uptrail är gemenskapen där alla arbetar mot samma mål, att man får testa på nya saker och tillvägagångsätt. Det är en väldigt inspirerande miljö att arbeta i, säger David.

När vi frågar David var han tror att Uptrail är om 5 år, svarar han:
– Sveriges största jobbsajt, där vi har varit en drivande faktor i att äntligen göra det smidigare och mer mobilvänligt att söka jobb! För mig är det en självklarhet att en rekryteringsprocess bör inledas med ett enkelt, mobilvänligt och intuitivt ansökningsformat.

Fler artiklar inom samma ämne:

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024