company coverphoto

Application manager SQL Server

Newsec AB - Göteborg - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Din vardag

Newsec är i en väldigt expansiv fas och är i behov av nya nyckelpersoner som ska vara med och utveckla framtidens ekonomisystem. 

I rollen som application manager kommer du förvalta drift och administration av Newsecs SQL-databaser (2012 & 2016).

Din huvuduppgift är att med hjälp av inhyrda konsulter se till så att Newsec håller en stabil och säker driftmiljö. Det är viktigt att du är självgående, kan delegera och vill ta ansvar när det kommer till dokumentation, analyser och framtagning av lösningsförslag.

Du kommer även att bli engagerad i integrationsprojekt, Robotics (RPA), BI/Data Warehouse-projekt och migrationer till molnlösningar.

Teamet består för närvarande av sex drivna och glada kollegor och kommer framöver att växa med tre personer 2019. Atmosfären präglas av att dela information, hjälpa varandra och att ständigt utvecklas både som grupp och individ.

Vem är du

Du är en driven och passionerad person som har god kunskap om SQL-databaser. Då arbetslivserfarenhet är meriterande kommer fokus ligga på personligheten.
Har du en bakgrund inom ekonomi eller IT/BI är det ett plus. Det viktigaste är dock att du är en lösningsorienterad och kommunikativ person som gillar att driva saker själv och engagera dig i företaget och allt som hör därtill. 

Sök redan idag då urvalet sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan.

Om företaget

Om Newsec

Newsec grundades 1994 och är norra Europas ledande fastighetsförvaltare och har idag ca 1200 fastigheter och 1700 medarbetare fördelade i samtliga sju länder i Norden. Newsecs värdegrund är ”Passion för kollegor och kunder” i den ordningen. Genom att sätta medarbetarna allra främst skapar de ett outtröttligt engagemang för deras kunder. I den årliga fristående medarbetarundersökningen ”Great Place to Work” har Newsec sedan 2010 rankats som en av Sveriges bästa arbetsplatser.