company coverphoto

Driven och skicklig onsite-tekniker?

Sweco - Göteborg - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Introduktion

Sweco söker en driven och skicklig onsite-tekniker som vill ha personligare kontakt med användarna. Gillar du att arbeta självständigt och varierande? Drivs du av att ge god service samt ställas inför tekniska utmaningar? Kanske är det just dig vi söker?

Din vardag

I rollen som Onsitetekniker kommer du att hjälpa IT-användare med dagliga problem på plats och även via remote. Arbetet innebär hantering av teknisk support, felsökning, felanmälningar samt att lösa övriga tekniska problem i alla dess former och förstå hur en dator fungerar i ett nätverk. Tjänsten är placerad i Göteborg.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i:

  • Microsoft-plattformen
  • Microsoft Suite
  • Adobe suite
  • Ärendehanteringssystem
  • Windows 7/10
  • Hårdvara och kringutrustning
  • Remotestyrning

Du ska också kunna avhjälpa fel och/eller ge en felanalys för applikationer såsom Office-paketet, Outlook, Internet Explorer samt andra förekommande applikationer. Du talar flytande svenska och har god engelska.

Körkort är ett krav, gärna med tillgång till egen bil.

Det är meriterande om du har erfarenhet av CAD/GIS eller någon certifiering inom ITIL. Vi ser även positivt på en relevant IT-utbildning i grunden och älskar att ge support och felsöka.

Den vi söker ska brinna för att ge service och tycker om att förmedla sina tekniska kunskaper på ett pedagogiskt sätt till användare. Du är van med att ha många bollar i luften och att kunna prioritera. Vidare kan du både arbeta självständigt men även fungerar bra i mindre grupper. All kontakt med kund sker ansikte mot ansikte, via telefon, mail varför det är av stor vikt att du har en social förmåga och en positiv inställning och är prestigelös.

Om företaget

Passar vi dig?

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. www.sweco.se