company coverphoto

Installationstekniker till spännande företag i Sundbyberg!

Wise IT Konsult Stockholm - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Till en av våra kunder i Stockholm söker vi nu en IT-tekniker med inriktning mot installation och konfiguration av mjukvara. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller kommer från en bred IT-teknikerroll och vill få möjlighet att fördjupa dig tekniskt mot installationer, konfiguration och felsökning kan du vara den vi söker!

Din vardag

Arbetsuppgifterna omfattar främst installation och konfiguration av mjukvara. Du kommer att tillhöra företagets installationsteam och arbeta djupt i tekniken, bland annat med konfiguration i företagets applikationer, script etc.

Företaget är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden och levererar effektiva IT-lösningar för digital samverkan. De brinner för att i nära samverkan med sina kunder utveckla metoder och lösningar för att skapa långsiktiga förbättringar för företag, miljö, samhälle och människor.

Företaget har idag ca 120 anställda med kompetens och erfarenhet inom olika områden och branschsegment. Arbetsplatsen är företagets kontor i centrala Sundbyberg.

Vem är du?

Vi tror att du antingen har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller kommer från en bred IT-teknikerroll och vill få möjlighet att fördjupa dig tekniskt mot installationer, konfiguration och felsökning.

Du behöver ha kunskap om- och erfarenhet av:

  • Windows XP-7
  • Active Directory (kontohantering)
  • Grundläggande nätverkskunskaper (patcha, koll på TCPIP, DNS)
  • Officepaketet
  • Installation av hårdvara (skrivare, PC)
  • Support av iPhones, iPads och androidtelefoner

Då du kommer arbeta mot avdelningen för redovisning/ekonomi är det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ekonomi- och bokföringsprogram samt av Oracle.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen - i ditt nästa steg.