company coverphoto

Backup Tekniker till välgörenhetsorganisation

Konfidentiell - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Om jobbet

Vill du jobba för en organisation där du kan bidra till att göra världen bättre? Har du goda kunskaper inom IT-drift och har ett extra öga för backup? Då är det säkerligen dig vi söker för tjänsten som Backup Tekniker till en internationell välgörenhetsorganisation!

Din vardag

Som IT-tekniker hör du till IT-enheten som består av 16 personer som tillsammans ser till att organisationen använder moderna, hållbara och kostnadseffektiva IT lösningar på bästa sätt.

Operations teamet ger bland annat ger 2nd-linesupport till organisationen och ansvarar för att upprätthålla och utveckla en välfungerande IT-infrastruktur och drift. Alla IT-tekniker har gemensamma arbetsuppgifter som incidenthantering, övervakning, drift, felsökning och utveckling men förutom det också ett eller flera specialistområden som de ansvarar för. I det här fallet ansvarar du för backuplösningarna (Azure Backup, DPM och Spectrum Protect) och har ett särskilt fokus på detta område.

Överlag arbetar teamet arbetar med följande teknik:

  • Azure
  • Windows Server
  • Active Direcory / Azure AD / Okta
  • Office 365
  • Configuration Manager & Intune
  • Azure Backup / DPM / Spectrum Protect
  • Microsoft DevOps 

Tjänsten är placerad i centrala Stockholm.

Vem är du?

Vi tror att du som söker har flerårig erfarenhet av arbete med drift, felsökning, utveckling, optimering och proaktiv analys i de tekniker och produkter som används. Arbetssättet sker Agilt och i Microsoft DevOps. Vi värdesätter dig som har erfarenhet av att delta i eller driva projekt.

Som person är du strukturerad och systematisk och trivs med ett nära samarbete för att lösa gruppens gemensamma arbete. Du arbetar självständigt och tar gärna initiativ till förbättringar inom ramen för din roll. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska.

Låter det intressant? Sök tjänsten idag då urval sker löpande!

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Om företaget

Passar vi dig?

Wise IT är ett rekryterings- och konsultföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb. Hos oss på Wise IT får du arbeta tillsammans med 50 stycken specialister inom search, rekrytering och konsultuthyrning – som arbetar mot stora och välkända varumärken. En av Wise IT's främsta framgångsfaktorer är vår kultur som präglas av ledorden glädje, mod, affärsdriv och engagemang! Därmed ser vi det som naturligt att du är med och firar goda resultat samt engagerar dig i företaget så att vi ständigt bli bättre! Du kommer arbeta ute hos kund, men vara en del av Wise IT AB. Är du nyfiken och vill veta mer om hur det är att arbeta på Wise IT? Kika på vår Instagram @wise.it!


Expand section