company coverphoto

Marketing Lead

Hammer & Hanborg Sverige AB - Malmö - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om denna position

Detta är ett konsultuppdrag via Hammer & Hanborg motsvarande 80-100% av en heltidstjänst. Du kommer att vara anställd av Hammer & Hanborg men utgå från uppdragsgivarens huvudkontor i Malmö. Uppdraget pågår i fem-sex månader med start så snart som möjligt. 

Vår uppdragsgivare, ett företag med huvudkontor i Malmö, behöver tillfälligt stärka upp sin marknadsavdelning och nu letar vi efter dig med erfarenhet av att planera och driva marknadsaktiviteter och kampanjer. 

Om uppdraget

I uppdraget kommer du att arbeta med att identifiera, planera, och driva digitala marknadsaktiviteter och kampanjer med syfte att stärka företagets varumärke och generera leads. Du ser till att den övergripande marknadsplanen koordineras med contentplan och planen för digital annonsering, och att alla marknadsinitiativ sker i enlighet med företagets varumärkesplattform.      

Förutom att arbeta tätt tillsammans med övriga i marknadsteamet kommer du att samverka med produktägare och affärsområdeschefer för att planera och driva på produktlanseringar och kampanjer.

Vad behöver du ha med dig

· Några års erfarenhet av att planera och driva marknadsföringsaktiviteter, med tyngd på digitala kampanjer

· Relevant eftergymnasial utbildning 

Om företaget

 Att jobba genom Hammer & Hanborg

Hammer & Hanborg är hubben som matchar rätt person med rätt uppdrag. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi ger dig som giggar en tillhörighet och hos oss får du alltid kollektivavtal, kompetensutveckling och möjlighet till erfarenhetsutbyte. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. Läs mer på hammerhanborg.se.