Wise Group logo

Wise Group Stockholm Heltid

System Manager till Wise Group

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet

Har du erfarenhet av systemförvaltning och trivs att arbeta med verksamhetsnära system som ERP/CRM? Är du en social och nyfiken person med genuint intresse att se till verksamhetens behov, utmaningar och möjligheter? Då hoppas jag att du är den System Manager vi söker för att vara med och driva Wise Groups affär framåt!

Din vardag

I rollen som System Manager hos Wise Group arbetar du tillsammans med ett engagerat och härligt IT-team som består av 7 personer. Du är ansvarig för förvaltning och utveckling av främst CRM-system men även Microsoft Dynamics NAV och andra kringliggande system. Du är med och driver projekt som t.ex. handlar om implementeringar och integrationer. Som en del av den interna IT-avdelningen är du en central person inom hela företaget där du kommer ha kontakt med andra professionella och passionerade kollegor som brinner för verksamheten. Som System Manager är du kontaktytan mellan IT, verksamhetsledning, superusers och externa leverantörer. Du agerar användarstöd på en övergripande nivå där du exempelvis arbetar med viss felsökning och utbildning av användare.

Fina kontorslokaler i centrala Stockholm.

Vem är du?

Vi ser att du har ett par års erfarenhet av systemförvaltning och är van att arbeta med verksamhetsnära system. Du har god förståelse för hur system fungerar och samverkar med varandra. Du har även arbetat med kravinsamling och kravställning.

Som person ser vi att du är driven och självgående med sinne för kvalité och struktur. Du är noggrann och analytisk – en riktig problemlösare. Du kommunicerar och verkar tillsammans med andra kreativa och drivna kollegor, och det är viktigt att du kan hålla ihop systemkontexten på många fronter samtidigt. För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort intresse för både IT och människor samt stort fokus på affären. Du är genuint nyfiken på att lära känna verksamheten, vilket innefattar att både lyssna in befintliga behov och arbetssätt samt våga utmana och ifrågasätta dessa för att driva företagets utveckling framåt.

Låter det intressant?

Ansök direkt då urval sker löpande. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Friskvårdsbidrag Friskvårdsbidrag
  • Förmån: Centralt kontor Centralt kontor
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
Om företaget
Passar vi dig?

Vi tror att framgångsrika företag byggs av passionerade människor. Det är inte en affärsidé eller en teknisk lösning i sig som ger konkurrenskraft och gör företag framgångsrika utan det är människors engagemang. Människor som får använda hela sin potential och kraft kan förändra världen. 

Wise Group hjälper företag att nå försprång genom människor. I våra dotterbolag finns specialister som ser till att företag rekryterar rätt från början, utvecklar starkt ledarskap och skapar förutsättningar för medarbetarna att växa och utvecklas. Vi människor mår bra när vi får använda vår fulla potential. Genom att bidra till våra uppdragsgivares framgång bidrar vi till ett mer mänskligt och modigt näringsliv.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024