Skanska Schakt och Transport logo

Skanska Schakt och Transport Kronobergs län Heltid

Maskinförare

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om denna position

Maskinförare, se hit!

Vi letar efter dig som har förarbevis till grävmaskin, hjullastare eller någon annan entreprenadmaskin. Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle och som ligger i framkant när det gäller grönt byggande.

Som medarbetare på Skanska erbjuds du många attraktiva personalförmåner och några exempel på förmåner är vårt aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning.

Vem är du?

Vi letar efter dig som är säkerhetsmedveten och som tar ett stort ansvar för både dig själv och dina kollegor. Som person bidrar du till god laganda och samarbete. Vi värdesätter en god arbetsmiljö, en säker och ordningsam arbetsplats. Varmt välkommen med din ansökan!

  • Förmån: Optionsprogram Optionsprogram
  • Förmån: Arbete i team Arbete i team
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Friskvårdsbidrag Friskvårdsbidrag
  • Förmån: Intressanta projekt Intressanta projekt
Om oss

Schakt & Transport är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB. Bolaget som Skanska förvärvade i slutet av 60-talet har sina rötter i Småland. Vi bedriver verksamhet i Småland, Skåne, Blekinge, Göteborg och Stockholm. Vi utvecklas och växer och söker därför nu en Produktionschef/Platschef i Småland.

Bild #0 - Skanska Schakt och Transport
Bild #1 - Skanska Schakt och Transport
Bild #2 - Skanska Schakt och Transport

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024