company coverphoto

Kvalitetstekniker till Recticel i Gislaved

Recticel AB - Jönköping - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Introduktion

Brinner du för kvalitetsfrågor? Vi söker nu en driven kvalitetstekniker som kan vara med och leda kvalitetsfrågor, inte minst mot kunder inom bilindustrin.

Just nu gör Recticel en storsatsning på att leverera mer kundanpassade lösningar, vilket medför nya utmaningar inom kvalitetssäkring. Därför utökas nu teamet med en kvalitetstekniker med placering i Gislaved.

company coverphoto

Om denna position

I rollen som kvalitetstekniker kommer du att få arbeta brett med kvalitetsfrågor vilket bl.a. innebär att implementera interna processer såväl som att möta externa krav. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer även att innefatta kvalitetssäkring av nya projekt och utredning av avvikelser i produktion. Du kommer att arbeta tvärfunktionellt och samarbeta internt med säljare, produktutveckling, produktion, tekniker m.fl. Det är viktigt att du har en flexibel inställning till resor i tjänsten då rollen kräver att du är ett par gånger i månaden i fabriken i Mönsterås.

Rollen innehåller:

 • Supportera övriga organisationen i kvalitetsrelaterade ärenden
 • Ansvara för QHSE relaterade frågor
 • Proaktivt bidra med förbättringar och implementationer av kvalitetsprocesser
 • Driva QHSE relaterade projekt
 • Träna/utbilda personal i kvalitetstekniska metoder Du kommer att ingå i QHSE teamet och rapportera direkt till QHSE Manager med placering i Gislaved

Din bakgrund:

 • Relevant högskoleutbildning
 • Erfarenhet av kvalitetsarbete inom produktion
 • Erfarenhet av kvalitetssystem, 8D, Core tools, ISO 9001/14001, IATF
 • Som person är du initiativtagande, noggrann och gillar att lära dig nya saker
 • Du kommer att vara med och forma och förbättra våra kvalitetsprocesser tillsammans med övriga organisationen, därför är det extra viktigt att du är drivande och kan arbeta självständigt
 • Meriterande med erfarenhet ifrån fordonsindustrin
 • Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar Recticel med Sigma Recruit. Om du vill veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Adam Troedsson, adam.troedsson@sigma.se, +46 70 8140528. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Val och intervjuer hålls fortlöpande, vänligen ansök så snart som möjligt.

company coverphoto
company coverphoto
Job perk: Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Job perk: Eget ansvar

Eget ansvar

Job perk: Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Om företaget

Recticel är en belgiskt koncern som tillverkar skumplastprodukter som används i möbler, sängar, idrottsgolv och tekniska applikationer i branscher såsom HVAC och fordonsindustrin. Produktionsanläggning och huvudkontor för Sverige finns i Gislaved, ytterligare en tillverkande enhet är belägen i Mönsterås. Utvecklingsfrågorna prioriteras högt inom koncernen och stöds av ett centralt utvecklingslaboratorium i det europeiska huvudkontoret i Wetteren i Belgien. Här utvecklas helt nya produkter och befintliga produkter förädlas. Även produktionsprocesser optimeras för att minska material- och energiåtgång.

Expand section