company coverphoto

Sommarjobbare

EON - Sundsvall - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Introduktion

Hos oss är alla lika olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark.

company coverphoto

Om denna position

Vi riktar oss i första hand till dig som studerar på högskola eller universitet alternativt yrkeshögskola men vi välkomnar även ansökningar från dig som går på gymnasiet och som har vilja och engagemang att utvecklas tillsammans med oss. Ett sommarjobb hos oss sträcker sig över perioden juni till augusti och omfattar oftast fyra till åtta veckor.

Vi ser fram emot att få ta del av just din ansökan och få veta mer om vad en anställning hos oss skulle betyda för dig! Vi vill att din ansökan innehåller en personlig beskrivning av dig själv och vilket kompetensområde du vill jobba inom samt ett CV där din utbildning och eventuell arbetslivserfarenhet framgår. Tänk även på att tydligt ange i din ansökan på vilken ort du vill arbeta.

För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper stämmer överens med E.ONs värderingar så att du känner dig som en naturlig del i av vår verksamhet.

Sista ansökningsdag är den 31 mars 2019, så börja redan nu att fundera över hur du vill att din sommar ska se ut. Kanske blir det just du som tillbringar din sommar hos oss och bidrar till att vi uppnår vår vision – det vill säga att med hjälp av förnybar och återvunnen energi skapa ett hållbart samhälle!

För frågor kontakta student@eon.se

För fackliga frågor, vänligen kontakta:

Mats Lundberg, Seko, +46 730 499778

Mats Ekblom, Unionen, +46 705 259188

Anders Berghman, Akademikerna, +46 706 535822

Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129

Välkommen att söka och vara med oss på vägen mot ett hållbart samhälle!

company coverphoto
Job perk: Samhällsansvar

Samhällsansvar

Om företaget

E. ON befinner sig på en viktig utvecklingsresa och vi vill ge dig möjligheten att få vara en del av de spännande utmaningar vi har framför oss. Som sommarjobbare får du en inblick i vår verksamhet och en möjlighet att prova på hur det är att vara en del av ett internationellt energiföretag. Vi finns på flera orter runt om i landet och erbjuder ca 100 platser om året, dels inom tekniska områden som fjärrvärmeproduktion, underhåll, drift och eldistribution, men även inom funktioner som HR, IT och administration.

company coverphoto