company coverphoto

Senior utvecklare - Dynamics CRM

Scania - Södertälje - Full time

How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Det börjar med dig!

Scania genomgår en omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar. Transformationsprocesser, självkörande lastbilskonvojer och logistiklösningar är grundpelare i en framtid som bara börjat. En fascinerande utveckling som till stora delar är IT-driven. Där inget kommer att vara som det är. Där vi ska vara världsledande. Och det börjar med dig._

Nu finns möjligheten att bli en del av Sales IT i rollen som senior utvecklare för Dynamics CRM. Vi har ett globalt kommersiellt nätverk och du kommer in i ett intensivt och spännande skede där nya marknader implementeras. Vi söker dig som vill vara involverad i olika delar av utvecklingsprocessen, vara med och påverka samt fortsätta att utvecklas med oss._

company coverphoto

Om rollen

DIN NYA UTMANING

Du blir en viktig del av Scanias CRM-team där du som senior utvecklare deltar i hela utvecklingscykeln i olika globala implementationsprojekt. Ditt fokus är utveckling, men du kommer även var involverad i exempelvis kravarbete, arkitektur och testning. Du förväntas stötta teamet gällande utveckling i Scania CRM, samt dela med dig av kunskap och coacha kollegor. Du kommer att arbeta med både standardlösningar och kundanpassade lösningar. Viktigast för oss är att driva igenom lösningar som skapar värde för våra användare. Vi vill arbeta i framkant och du kan exempelvis bli involverad i olika aktiviteter som rör cloud, automation, deployment, integrationer eller infrastruktur.

Vi har ett utvecklarteam i Sverige, ett i Brasilien och ett i Indien och du kommer ha ett nära samarbete med alla utvecklare samt med vår lösningsarkitekt, scrum master, testledare och produktägare. Vardagen hos oss innebär utmaningar och teamwork i ett öppet klimat och en mångkulturell miljö. Scania värnar om sina medarbetares framgång och lägger stor vikt vid att erbjuda dig långsiktighet och karriärmöjligheter internt. Vårt koncernspråk är engelska.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av utveckling inom Dynamics CRM. Du trivs fortfarande i utvecklarrollen, men arbetar gärna brett i olika delar av utvecklingsprocessen. Du har goda kunskaper i det agila arbetssättet och djupgående kunskaper inom .NET, C#, MVC, Web Services, Web API och tillhörande Microsoft-teknologier inom Dynamics CRM. Entity framework, WCF, SQL och Js är ytterligare några av teknikerna vi använder och som du också behöver ha djupgående kunskaper inom. I dagsläget har vi en on premises-lösning, men kommer att gå över till en cloud-lösning och det är en fördel om du har erfarenhet från online/Azure. Det är även en fördel om du har erfarenhet av SSRS, CRM Mobile Version och Resco.

Hos oss är det egna drivet och viljan att påverka lika viktigt som att vilja jobba i team och vara en del av ett större sammanhang. Du är en kreativ, handlingskraftig och lösningsinriktad person. Du är tydlig i din kommunikation och rak med dina åsikter, men är även lyhörd och ödmjuk samt har en god pedagogisk förmåga. Då vi samarbetar med en globalt utspridd verksamhet blir det många olika kontaktytor och samarbetsformer. Du behöver vara en god kommunikatör som tycker om att samarbeta med andra människor och har en stark social förmåga, och för att lyckas i denna rollen behöver du även vara en naturlig ledare samt en god lyssnare.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Nilsson på +46 70 301 82 79/ jenny.nilsson@sigma.se eller Artan Bitiqi på +46 72 361 28 44/ artan.bitiqi@sigma.se.

Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så sök nu!

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
Job perk: Attraktiv bonusmodell

Attraktiv bonusmodell

Job perk:  Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Gratis gym

Gratis gym

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Job perk: Kollektivavtal

Kollektivavtal

Scania as an employer

Scania is a part of Volkswagen Truck & Bus GmbH and one of the world´s leading manufacturers of trucks and buses for heavy transport applications. Scania is also leading provider of industrial and marine engines. Service-related products account for a growing proportion of the company´s operations, assuring Scania customers of cost-effective transport solutions and maximum uptime. Scania also offers financial services.

Scania’s IT organisation is an integrated part of the company providing products and services to all business units worldwide. Based on deep Scania business knowledge and internal relations we balance in-house core competences and service production with services externally sourced and governed by us. We are around 1500 people and the majority is located in Sodertalje.

Expand section

Apply now. No CV required