company coverphoto

Mjukvarutestare

Hogia Infrastructure Services - Stenungsund - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om denna position

Som mjukvarutestare på Hogia Infrastructure Products (ISP) kommer du att få bygga, utveckla och använda det senaste inom testautomation. Du kommer att ha ansvar för kvalitetssäkring av testmiljöer och testdata där just dina kunskaper kommer att ligga till grunden för produkter som används av Hogias kunder varje dag. Troligtvis har du en utbildning inom programmering och arbetar sedan ett par år tillbaka med mjukvarutestning. Hos oss blir du en del av ett team med likasinnade och kommer snart att märka att det här är en arbetsplats med ovanligt högt i tak och nära till skratt.

Din vardag

Om du brinner för effektivisering, kvalitet och har erfarenhet av att driva mot testautomatisering kommer du med största sannolikhet att trivas hos oss. Hogia ISP är ett bolag inom Hogia-gruppen som driver utvecklingen av gemensamma komponenter i Hogias molnplattform varför du kommer att jobba tillsammans med utvecklarteamen på samtliga Hogiabolag.

Dina arbetsuppgifter:

• Testautomation av tekniskt avancerade lösningar

• Genomföra, automatisera och utveckla nya testmetoder

• Funktions- och regressionstester i samarbete med utvecklingsteamen

• Fokus på att implementeringen håller hög kvalité

Du kommer att använda dina kunskaper i programmering och mjukvaruutvecklingen för att förklara, förbättra och säkra att en god testpraxis som håller hög kvalitet genomsyrar alla projekt. Du har ett användarperspektiv och kan kvalitetssäkra kundbehov.

Vem är du?

Troligtvis har du en utbildning inom programmering, trivs med felsökning och kan lätt sätta dig in i och förstå utvecklarnas vardag. Du arbetar sedan ett par år tillbaka med mjukvarutestning och har erfarenhet av både automatiserade och manuella tester. Du är van vid att arbeta agilt, i miljöer där fokus ligger på kundnyttan och slutresultatet.

För att lyckas i din roll måste du trivas med att ta eget ansvar, ta egna initiativ men också gilla att samarbeta med övriga i teamet. Det är viktigt att du tycker om problemlösning, har kvalitetskänsla och en hög egen drivkraft. Du har också god förmåga att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skift.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Alina Pavlenko, alina.pavlenko@sigma.se, mobil 070-508 59 16 eller Tomas Ljung, tomas.ljung@sigma.se, mobil 073-072 13 34. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
Job perk:  Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Fantastisk utsikt

Fantastisk utsikt

Job perk: Kollektivavtal

Kollektivavtal

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Om Hogia-gruppen

Fördelarna att jobba på Hogia är många, vad sägs om: Matsubvention genom Rikskortet? Ersättning för akut läkarvård och receptbelagd medicin? Friskvårdsbidrag och gemensamma aktiviteter? Att få jobba i fantastiskt fina lokaler med Hakefjorden som utsikt? Gratis parkering? Och inte minst att få kollegor som brinner för sin uppgift samtidigt som de främjar kunskapsutbyte och sammanhållning. Om du vill ta en löprunda på lunchen, då har du många kompisar här. Vill du hellre vara med och sjunga i Hogias kör eller kanske få massage på jobbet går det också bra.

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration.

I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna.

Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 600 medarbetare.

Expand section