company coverphoto

Molnarkitekt

Samhall AB - Örebro - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Digitaliseringsresa där du kommer vara starkt bidragande

Vill du vara med på Samhalls digitaliseringsresa? Detta är en ny, strategisk och rådgivande roll där du kommer vara starkt bidragande i vår resa att gå mot en molnarkitektur. Inom ditt tekniska expertområde ansvarar du för att driva och effektivisera både system, processer och arbetssätt. Hos oss blir du del av ett öppet, hjälpsamt och engagerat team som utgår från en ansats om digitalt pionjärskap i vår bransch. Här får du möjlighet att även bidra till både samhälls-, kund- och medarbetarnytta.

Sveriges viktigaste företag digitaliserar- var med på en unik resa där alla inkluderas!

Om denna position

DIN VARDAG

Som molnarkitekt blir du del av teamet IT-Leverans som stöttar verksamheten i hela Sverige. Just nu pågår en förändringsresa inom IT för att med nya system och ny digital teknik underlätta för våra medarbetare och öka effektiviteten i våra processer samt värdet vi levererar till våra kunder. Vi går mot en molnarkitektur och inom ditt kompetensområde kommer du ansvara för att driva och effektivisera både system, processer och arbetssätt. Du förväntas driva handlingsplaner för molnstrategier, vara styrande och stöttande i beslutsfattande samt ha ett nära samarbete med både interna och externa intressenter; systemägare, IT-säkerhet, testcentret, leverantörer m.fl. Du blir en viktig deltagare och teknisk expert i vårt förändringsarbete, i olika projekt och i upphandlingar.

VEM ÄR DU?

Du har en bakgrund inom systemutveckling eller infrastruktur och det är meriterande med erfarenhet från molnarkitektur. Du har erfarenhet från både on-prem och molnlösningar och kunskaper i vilka möjligheter molntekniken medför. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Microsoft-plattformen och Azure, men samtidigt har du en bredd i din kompetens från olika tekniska miljöer. Svenska i tal och skrift är ett krav då vårt koncernspråk är svenska, men det är även en fördel om du har ytterligare språkkunskaper.

Du trivs i en självgående, rådgivande och strategisk roll där du får möjlighet att ta ansvar och bidra med ditt engagemang. I din ansats är du flexibel och prestigelös och kan ta dig an olika uppgifter. I dina relationer till medarbetare och externa parter är du uppmärksam, pålitlig och engagerad och din kommunikation har du lätt för att anpassa till mottagaren. Du ser möjligheter, men är även riskmedveten och har ett lösningsinriktat arbetssätt.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Burrescia på 070-2472001 eller Jenny Nilsson på 070-3018279.

Fackliga representanter:

Siwerth Ahlm Unionen 013-37 33 26 Asim Zilic SACO 021-83 18 20 Tommy Salomonsson Ledarna 013-37 33 53

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi ska digitalisera Sveriges viktigaste företag.

Pär Rasmusson, CIO Samhall.

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Eget ansvar

Eget ansvar

Job perk: Fast lön

Fast lön

Job perk: Kollektivavtal

Kollektivavtal

Job perk: Samhällsansvar

Samhällsansvar

Job perk: Sex veckors semester

Sex veckors semester

Om Samhall

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med drygt 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.

Expand section
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto