company coverphoto

Software Engineer - Java

Ticket - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

TL;DR

Java, backend, stora transaktionsmängder, mikrotjänster, moln, kontainrar, kul projekt, agilt, skarpa kollegor, krossfunktionella produktteams, lära dig nytt. 6v, bra pension, reseförmåner.

company coverphoto

Om jobbet

Du kommer att jobba i en organisation med korta beslutsvägaroch där det går snabbt från beslut till handling. Våraagila team är självgående och utvecklingsgruppen gör själva teknikval och andra viktiga beslut.

Dina kollegor här är riktigt skarpa, hjälpsamma, drivna och många har jobbat 10-15 år. Du kommer att få chansen att lära digoch själv sprida kunskap. Eftersomteamet själv bestämmer vilken teknik som är rätt så kör vi Java, Spring, Kubernetes, Jenkins X, micro services, lite moln, reactive och CI. Givetvis får du själv komma in och påverka våra val.

All utveckling sker agilt och beroende på projekt väljer vi mellan Scrum och Kanban. Även vår produktutveckling är agil - vi gillar att lansera funktioner tidigt och se vad kunderna gör. Teamet använder mycket open source i sin utveckling och är aktivt i communityt kring produkterna vi använder.

För att trivas som utvecklare hos oss har du jobbat något år eller är nyexad och vill gärna diskutera systemarkitektur, micro services, prestanda, drift och skalbarhet. Du tar enkelt till dig ny teknik och har ett eget intresse av att lära dig nytt. Du finner egenvärde i att kod är lättläst, testbar och buggfri.

Varje år lägger vi själva upp vilka aktiviteter vi prioriterar utifrån avdelningens egna vision. Självklart måste vi som utvecklare också bli bättre så vi gör individuella planer för utbildning som kurser och konferenser förutom att ha gemensamma kodaktiviterer, resor, after works och annat kul.

Till vardags kommer du bygga nya funktioner i vår platform, är med i processen från skapande av story till att produktionssätta den. Vi hjälper också gärna våra affärsägare i funktionella diskussioner. De flesta hos oss gillar att jobba full stack men teamen väljer själva vem som gör vad så det finns bra möjligheter att själv välja inriktning. Givetvis har du sex veckors semster, flex så vardagen fungerar, full tjänstepension enligt ITP och trevliga reseförmåner.

company coverphoto
Job perk: Ny teknik

Ny teknik

Job perk: Sex veckors semester

Sex veckors semester

Job perk: Tjänstepension

Tjänstepension

Job perk: Utbildningsbudget

Utbildningsbudget

Job perk: Flextid

Flextid

Job perk: Företagsresor

Företagsresor

Om Ticket

Ticket är idag den största privatresebyråkedjan i Norden med sajterna Ticket, Airngo, och Charter.se. Vi har närvaro på 10 marknader i Europa med 16 sajter, samt över 400 medarbetare och 70 butiker i Sverige och Norge. Vi har stark tillväxt och gör det med marknadsledande lönsamhet.

Vi sitter i toppmoderna lokaler i Sickla, några minuter från Slussen. Här jobbar ca 80 personer med allt från sälj, utveckling, marknadsföring till ekonomi och personal.

Vi bygger och driftar själva vår e-handelsplatform med alltifrån utmanande backendfrågor inom skalning till skapande av mobilsajter med all affärslogik som krävs därtill.

company coverphoto