•  

Affärsutvecklare

Valtech

- Stockholm - Heltid

Detta jobb är inte aktivt och går därför inte att söka. Vill du bli tipsad när något liknande kommer upp?

  • Karriärmöjligheter
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Centralt kontor
  • Sex veckors semester
  • Tjänstepension
  • Ölkyl
Introduktion

Vi tror att du har en radar som pingar till när du ser outnyttjad potential hos ett företag eller en tjänst. Det kan handla om allt från teknisk innovation till att tryggt kunna driva tekniskt utmanande tvärfunktionella försäljningsprojekt inom det digitala. Du har helt enkelt näsa för affärer, och har mycket driv i din försäljning.

Om företaget

Valtech är en digital partner som med kreativitet, teknik och lättrörliga arbetssätt gör våra kunder bättre, vi jobbar med många välkända företag och det har vi gjort ända från starten 1999!

Vi hjälper våra kunder med digitala produkter och lösningar som exempelvis: Systemutveckling, Gränssnittsutveckling, Appar, E-handel, Service design, User Experience, Grafisk design, Konverteringsoptimering, Webbanalys etc. Vad gör vi mer konkret? Vi har 100+ aktiva kunduppdrag, som exempelvis Rädda Barnen, Apoteket, SVT, TV4, Scandic Hotels och Svensk Fastighetsförmedling.

Valtech Sverige är en del av en global koncern som startade 1993 i Frankrike. Idag finns vi i 16 länder, med 37 kontor och ca 2500 anställda. Valtech etablerade sig i Sverige 1999, vi finns i både Stockholm och Göteborg. Sedan starten har vi lyckats behålla det lilla företagets känsla i en allt större organisation med snabba beslutsvägar, platt organisation, liten overhead samt lyhördhet för kundens önskemål och medarbetarnas initiativ.

Hurdana är vi då, vi som jobbar på Valtech? Som individer är vi nog ganska olika - från vår erfarenhet vet vi att homogena grupper inte alltid presterar bäst. Och i grupp arbetar vi nästan alltid! Även om vi på Valtech är olika som människor är det desto mer som förenar oss. Först och främst är vi passionerade i det vi gör. Träffa Felicia, Per och Robin där de berättar om livet på Valtech och deras passioner i livet.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, eller bara vill komma förbi på en kopp kaffe och prata om dina passioner!

Om tjänsten

Förutom utveckling av våra befintliga kunder, behövs din erfarenhet när vi söker nya. Nykundsmöten kommer vara en stor del av din vardag. Att energirikt driva flera parallella säljprocesser och ha kundansvar känns inte som några konstigheter för dig. Och kunskap om större digitala plattformar och arbetsmetoder är något du förvärvat med din bakgrund inom teknik eller design. Visst?

Med ditt kunnande inom e-handel och Commerce kommer du ofta bli tillfrågad om råd inför affärslösningar vi tar fram till våra kunder. Du kommer att paketera våra tjänsteerbjudanden, våra tekniska lösningsförslag och service-design-tänk till våra kunder. Givetvis kommer du ha stöttning från våra konsulter inom repektive skrå.

Vad kommer vi ge tillbaka?

Vi är ett företag i förändring. Det betyder att du kommer vara med och påverka vår, och således din egen framtid. Vi har kunder inom flera olika branscher med många spännande och omväxlande digitala projekt. Du kommer att få jobba i team tillsammans med passionerade utvecklare, nyfikna och analytiska experience designers och formidabla formgivare. Och framför allt: Du kommer få arbeta i en dynamisk och inkluderande miljö med stor frihet att utveckla din egen roll.

Vi tror att du har:

Erfarenhet från e-handelsdomänen med koncept så som headless commerce och excperience-driven commerce. Efter dina studier så har du troligtvis arbetat några år inom försäljning och/eller rådgivning. Då har du främst jobbat med web eller IT, gärna ansvarat för digitala utvecklingsprojekt eller haft en ledande rådgivande position inom företaget. Ett krav som vi har är goda kunskaper i engelska.

_Vill du veta mer, kontakta rekryteringen på Valtech: _rekrytering@valtech.se