•  

Systemutvecklare

Valtech

- Stockholm - Heltid
  • Karriärmöjligheter
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Centralt kontor
  • Sex veckors semester
  • Tjänstepension
  • Ölkyl
Om företaget

Valtech är en digital partner som med kreativitet, teknik och lättrörliga arbetssätt gör våra kunder bättre, vi jobbar med många välkända företag och det har vi gjort ända från starten 1999!

Vi hjälper våra kunder med digitala produkter och lösningar som exempelvis: Systemutveckling, Gränssnittsutveckling, Appar, E-handel, Service design, User Experience, Grafisk design, Konverteringsoptimering, Webbanalys etc. Vad gör vi mer konkret? Vi har 100+ aktiva kunduppdrag, som exempelvis Rädda Barnen, Apoteket, SVT, TV4, Scandic Hotels och Svensk Fastighetsförmedling.

Valtech Sverige är en del av en global koncern som startade 1993 i Frankrike. Idag finns vi i 16 länder, med 37 kontor och ca 2500 anställda. Valtech etablerade sig i Sverige 1999, vi finns i både Stockholm och Göteborg. Sedan starten har vi lyckats behålla det lilla företagets känsla i en allt större organisation med snabba beslutsvägar, platt organisation, liten overhead samt lyhördhet för kundens önskemål och medarbetarnas initiativ.

Hurdana är vi då, vi som jobbar på Valtech? Som individer är vi nog ganska olika - från vår erfarenhet vet vi att homogena grupper inte alltid presterar bäst. Och i grupp arbetar vi nästan alltid! Även om vi på Valtech är olika som människor är det desto mer som förenar oss. Först och främst är vi passionerade i det vi gör. Träffa Felicia, Per och Robin där de berättar om livet på Valtech och deras passioner i livet.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, eller bara vill komma förbi på en kopp kaffe och prata om dina passioner!

Om jobbet

Har du stor passion för teknik?

Vill du jobba med några av Sveriges största varumärken tillsammans med dina kollegor i självstyrande tvärfunktionella team?

Letar du efter en plats där du får styra din egen utveckling?

Då är Valtech det rätta stället för dig!

För oss spelar det ingen roll vilka tekniker du är mest intresserad av. Vi letar efter duktiga utvecklare och vi har spännande uppdrag inom de flesta områden!

Vad gör en utvecklare på Valtech? Valtechs utvecklare laborerar ofta med nya tekniker för att upptäcka nya användningsområden och lära sig mer. Uppdrag och kunder är varierande men vårt gemensamma mål är att skapa kvalitativa flexibla tekniklösningar och kundupplevelser – både för våra kunder och för våra kunders kunder. Vi jobbar med de flesta relevanta teknikerna och de väljs och anpassas för att på bästa sätt uppfylla kundens behov. Bland annat används .NET, Ruby/Rails, JavaScript/Node.js, Java, Python, Django, Scala och Clojure. Vi bygger också appar för både Android, iOS och Windows Phone.

Varför Valtech? Vi har ett stort utbyte av varandra och ser aktivt till att den kunskap som finns i organisationen fortsätter att växa och spridas. Därför arbetar vi ständigt med lärande och tvärfunktionell kompetensdelning. Något som förra årets 175 (!) interna kompetensmöten är ett tydligt bevis på. Vi vill att våra medarbetare ska utvecklas och att de ska få verka i en öppen, kreativ och gräsrotsdriven miljö där det är lätt att starta nya idéer och initiativ. Vi vill alltid lyfta fram de positiva effekterna av agil utveckling och kunskapsutbyten. För oss är korta kommunikationsvägar och nära samarbete med våra kunder lika viktigt som snabba byggen och automatiserad testning. Vi vill ha team – tvärfunktionellt sammansatta – av bland annat systemutvecklare, grafiska formgivare, interaktionsdesigners och gränssnittspecialister, som tillsammans gör vår analys och design samt skapar rätt lösningar.

Vi ser fram emot att träffa dig som:

  • Har ett prestigelöst förhållningssätt
  • Är väl insatt i och har ett intresse för moderna tekniker och verktyg inom systemutveckling
  • Är van vid och trivs med agila arbetssätt.
  • Har 3+ års arbetslivserfarenhet

Varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor, eller om du vill spana in onsdagsfikat!

How it works!
Iconmonstr task thin
Answer questions The interview starts in the job ad - no CV or cover letter required.
Iconmonstr marketing 29
100% transparency Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.
Iconmonstr speech bubble comments thin
Contact The employer contacts you if they find your application interesting.