company coverphoto

Systemarkitekt

Creuna - Stockholm - Full time

How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Om jobbet

Creuna söker en systemarkitekt som tillsammans med erfarna och duktiga kollegor ska hjälpa våra kunder att bygga digitala lösningar med hjälp av rätt teknik och på rätt sätt. Vi eftersträvar alltid att leverera kvalitativa lösningar som kan vidareutvecklas över tid, allt eftersom våra kunders och slutanvändares behov ändras.

Vi är en fullservicebyrå med fantastisk sammanhållning, som tilldelas det ena priset efter det andra. En anledning till detta är att vi alltid utvecklar med kunden och kundens kund i centrum och att vi står på fyra starka ben; Tech, Business, Process samt Design & Communication. Vi har förmågan att ta fram lösningar som är snygga, lättanvända, tekniskt eleganta och som gör skillnad. Vi tycker om att jobba agilt och har väl inarbetade rutiner för kodgranskning och devops för att säkerställa kvalitet i vår leverans.

På Creuna jobbar du inhouse i våra grymma lokaler på Kungsholmen, som består av en gammal kyrka och en bio.

Vad ska du göra då?

Som systemarkitekt är du tekniskt ansvarig för att driva arbetet med att ta fram lösningar åt våra kunder. Du kommer jobba i större och mindre komplexa uppdrag samt med pitcher, PoC och förstudier.

Du kommer ha en hel del kundkontakt och vara med på hela resan från försäljning till leverans och vidareutveckling av lösningar. Du kommer också få möjlighet att bidra i teknikråd där du kan få stöd av och också stötta andra systemarkitekter.

Du behöver ha bred och djup teknisk kompetens och känna dig bekväm med att föra resonemang, svara på frågor och rekommendera lösningar och produkter som håller i längden, är skalbara, förvaltningsbara, har tillfredställande prestanda och uppfyller krav på säkerhet och tillgänglighet. Till din hjälp har du vid behov tillgång till duktiga kollegor.

Vi ser att du förutom att jobba som systemarkitekt kan ta rollen som lead developer i uppdrag.

På Creuna tycker vi det är viktigt med kunskapsspridning, både externt och internt och vi vill att du bidrar aktivt till denna kultur.

Vi behöver att du har

· +5 års arbetslivserfarenhet av systemutveckling, helst inom .Net

· +3 års erfarenhet av CMS, gärna Episerver eller Umbraco.

· God kompetens inom systemarkitektur, både bred och djup

· Flerårig erfarenhet av systemdesign och utveckling enligt designmönster

· Kunskap om avancerad webbprogrammering och moderna systemutvecklingsmetoder

· Kunskap om infrastruktur och servernära inställningar

· Initiativförmåga och kan jobba ansvarstagande med lösningen i fokus

· Social kompetens och är kommunikativ i både tal och skrift.

Det vore fint om du också hade

· Kunskaper och erfarenheter relaterat till Epi (Commerce, Social, Campaign, Find och DXC Service), Umbraco, Headless CMS

· Kunskaper och intresse för fler programmeringsspråk/ramverk inom såväl backend som frontend, som exempelvis .Net Core, Python, Django, Node, PHP, React, Angular, Microservices...

Låter det här som något för dig?

Skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Creunas kontor på Kungsholmsgatan i Stockholm och omfattningen är på heltid. Ansökningar behandlas löpande. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Givetvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Creuna är ett bolag med plats för särskilda förmågor, perspektiv och kreativitet. Därför strävar vi efter blandad medarbetarmix som med sina olika erfarenheter har förutsättningar att bredda vårt erbjudande och därmed nå en bredare kundkrets. Vi strävar efter mångfald i branschen.

Job perk: Centralt kontor

Centralt kontor

Job perk: Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Job perk: Sex veckors semester

Sex veckors semester

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Om företaget

Hej!

Vi är Creuna, en byrå som skapar värdefulla kundupplevelser med hjälp av digitala produkter och tjänster.

Vilka är vi?

Creuna finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland. På våra olika kontor har vi samlat 350 av branschens bästa människor, och inte bara när det kommer till personlighet. Att vi är många betyder också att vi kan mycket.

I Sverige har vi två kontor, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Här avlöser projekt, kunder och möten varandra och våra uppdrag sträcker sig från digitala strategier som förändrar våra uppdragsgivares organisationer och arbetssätt, till teknisk vägledning, utveckling, design och innehållsarbete för stora webbplattformar. Addera digitala koncept och strategiskt arbete med sociala medier så har du täckt in en stor del av allt det vi sysslar med dagligen.

I en värld där utvecklingen aldrig stannar ser vi till att våra kunder inte heller gör det. Vi jobbar lika mycket med vår egen utveckling som med våra kunders. Att våra medarbetare styr över sin egen resa när det kommer till arbetsuppgifter, intressen och personliga egenskaper gör underverk för slutresultatet. Människor som mår bra gör ett bättre jobb, helt enkelt.

Expand section
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto

Apply now