company coverphoto

Senior Back End Developer

Sportamore - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om jobbet

Vilka är vi

Sportamore grundades 2009 och är Nordens största och snabbast växande sportbutik på nätet. Vi är börsnoterade på Nasdaq och finns i Sverige, Finland, Norge och Danmark. Vi har blivit utsedda till årets bästa e-handlare i Sverige år 2019 och har nu senast även breddat oss geografiskt genom att etablera oss utanför Norden mot den franska marknaden. Vi verkar i en snabbrörlig bransch och har minst sagt en spännande tid framför oss.

Om rollen

Du blir en del av ett team på 20 stycken vassa kollegor där ni är uppdelade i flera mindre team där ni tillsammans utvecklar den infrastruktur som levererar Sportamores värde till kunder och organisation.

Som Senior Back End Developer på Sportamore är dina huvudsakliga uppgifter att utveckla och optimera våra egenbyggda system. Ditt arbete kommer att vara brett och varierande och innefattar alltifrån att underhålla webbsidan, ta hand om nya transportmedel och inköpssystem, utöka vår funktionalitet på vår e-handels site / subsystem till att integrera mot nya aktörer samt optimera interna processer. I din roll är är du även involverad rent strategiskt i att driva och utveckla vår business för vår teknikavdelning framgent.

Vad vi söker

Vi söker dig som trivs bäst i en flexibel miljö där du får fria händer till att självständigt arbeta fram lösningar. Du är en lagspelare som vill skapa förbättring och är duktig på att kommunicera och strukturera hur vi som team tar oss dit. Du trivs med att arbeta så väl tekniskt som strategiskt och vill vara med och påverka de utmaningar vi står inför framåt. Du har intresse av att bredda dig tekniskt och har en vilja att utvecklas i din roll på sikt.

Du har en relevant Universitet eller högskoleutbildning *och har minst 3 – 4 års erfarenhet av Back End utveckling med kunskaper inom *Python, Django *och *SQL. Vi ser också att du har erfarenhet av Solr/ElasticSearch, Rabbitmq, Redis och grunder inom Webbutveckling (HTML, JavaScript, CSS).

Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta med E-handel är det ett klart plus.

Vad vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att ständigt utvecklas. Förutom en spännande roll så erbjuder vi en växande arbetsplats där du är med och påverkar vår resa. Goda villkor som bland annat gym på jobbet, branschens grymmaste kollegor, flexibla arbetstider och bra personalrabatt. Läs mer om hur det är att arbeta på Sportamore på vår karriärsida.

Placering, Stockholm, Alvik.
Sista ansökningsdatum 22 april 2019.

Välkommen med din ansökan!

Sportamore värnar om en rekrytering och arbetsplats fri från diskriminering, som ger lika möjligheter för alla. Vi tror på att mångfald inom erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre arbetsmiljö och därmed en bättre kundupplevelse.

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
Job perk: Flextid

Flextid

Job perk: Gratis gym

Gratis gym

Job perk: Frukost

Frukost

Job perk: Sex veckors semester

Sex veckors semester

Job perk: Tjänstepension

Tjänstepension

Om företaget

Sportamore AB (publ) är nordens största och snabbast växande sportbutik på nätet. Bolaget grundades under 2009 och hade sin första handelsdag på nätet 1 maj 2010. Bolaget är sedan maj 2015 noterat på Nasdaq Stockholm.

Vi säljer cirka 18 000 produkter från cirka 350 olika varumärken representerande mer än 30 olika sporter.

Bolaget har sedan starten fokuserat på att ha ett mycket attraktivt kunderbjudande genom fri frakt, fria returer, 30 dagars öppet köp samt prisgaranti.

Under senaste två åren har vi bland annat öppnat upp ett nytt, delvis automatiserat lager, lanserat gratis hemleverans och vunnit priser som Årets e-handel.

Expand section