company coverphoto

Apputvecklare med agilt mindset

Marginalen Bank - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Ett urval av dina kommande arbetsuppgifter…

Som apputvecklare på Marginalen Bank kommer du ingå i vår enhet Digital Banking som ansvarar för våra digitala kundupplevelser. Du kommer jobba med utveckling av native-appar för iOS. Huvuddelen av tiden kommer handla om nyutveckling då vi skapar något helt nytt. Rollen innebär också att ta ansvar för att driva scrumteamen framåt samt att komma med idéer och uppslag till kommande Hackatons

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av iOS-utveckling med Xcode, Swift, Bitrise & Visual Studio Code med agila metoder. Vidare har du erfarenhet av TFS. Du ska vara intresserad av att driva den digitala kundupplevelsen till nästa nivå.

Då vi skapar något som aldrig tidigare gjorts så ser vi att du förutom att vara en skicklig apputvecklare även är kreativ och kan bidra med idéer för att just ta detta till en helt ny nivå. Vi ser även gärna att du uppdaterar dig och är intresserad av säkerhet och säker utveckling.

Du är van att använda svenska som arbetsspråk och uttrycker dig väl både i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Som person är du en riktig ”doer” och tar stort eget ansvar för ditt och teamets arbete.

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
Job perk:  Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Centralt kontor

Centralt kontor

Job perk: Samhällsansvar

Samhällsansvar

Job perk: Utbildningsbudget

Utbildningsbudget

Om oss

Marginalen Bank är den Neobank där vi jobbar med den senaste tekniken, fokuserar på användarupplevelsen och tar utvecklingen till nästa nivå. Vi är i ett spännande skede med flertalet innovationssatsningar och satsningar på ny teknik. Vi för finansbranschen framåt! Hela branschen rör sig snabbt och vi letar alltid efter dig som vill vara med och utveckla vår organisation mot framtiden.

Vi är en arbetsgivare som ser till varje individ, dess unika förutsättningar och behov, där medarbetarna känner stolthet, arbetsglädje och delaktighet. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats i unika lokaler mitt i centrala Stockholm, där vi satsar vi på personlig utveckling, hälsa och hållbarhet.

company coverphoto