company coverphoto

Fullstack-/backendutvecklare

Combitech AB - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om denna position

Söker du nya utmaningar hos en etablerad arbetsgivare där kompetensutveckling är en del av företagskulturen? Vill du bli en del av vårt utvecklingsteam och jobba med teknik i absolut framkant? Combitech växer och vi söker nu fullstack- och backendutvecklare till vårt kontor i Alvik.

Som utvecklare kommer du arbeta med helhetslösningar i samarbete med våra kunder som finns inom en mängd olika branscher och storlekar och är både privata företag och myndigheter. Tillsammans med övriga i teamet ansvarar ni för hela projekt och har en tät kunddialog samt översätter behov och krav till lösningar inom olika användningsområden.

Vi söker dig med relevant utbildning från universitet/högskola och med erfarenhet av eller ett brinnande intresse för verktyg och teknologier såsom exempelvis C#, .NET och webbutveckling (HTML, CSS, JavaScript). Du får gärna ha erfarenhet av Amazon web service, Azure eller Google cloud. Vidare har du en god förmåga att kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi söker dig som är lösningsfokuserad och genuint teknikintresserad med en professionell framtoning. Du gillar nya utmaningar, har en positiv inställning, tar gärna egna initiativ i ditt arbete samt bidrar med ett högt engagemang för teamets framgång och välbefinnande.

company coverphoto
Job perk: Fast lön

Fast lön

Job perk: Flextid

Flextid

Job perk: Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Job perk: Kollektivavtal

Kollektivavtal

Job perk: Arbete i team

Arbete i team

Job perk: Utbildningsbudget

Utbildningsbudget

Om företaget

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

company coverphoto