company coverphoto

IT-support

Wise IT Konsult Stockholm - Stockholm - Full time

How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Om jobbet

Arbetade du med att hjälpa interna användare med tekniska problem innan covid-19 kom i vägen? Vi söker just nu fler IT-supporttekniker för att stärka upp behov hos våra kunder. Om du har minst några månaders erfarenhet av teknisk support, är serviceminded och gillar att hjälpa användare i IT-knipor är just Du den vi söker!

Din vardag

Som anställd konsult på Wise IT kommer du arbeta på uppdrag ute hos någon av våra kunder i centrala Stockholm. Din främsta uppgift blir att hantera inkommande ärenden via ärendehanteringssystem, telefon, mail, chatt och i vissa fall onsite. Arbetsuppgifterna innebär bland annat felsökning i en Windowsmiljö, konto- och behörighetshantering i Active Directory, problemlösning för skrivare, nätverk, dokumentation och en hel del annat!

Arbetet kan pga rådande situation komma att ske på distans, dock är det viktigt att även kunna vara på plats på kontoret vid behov.

Vem är du?
  • Minst ett par månaders erfarenhet av teknisk support
  • Vana i Active Directory, Exchange och Office 365
  • Serviceminded, nyfiken och kommunikativ
Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Emma Schillerström (emma.schillerstrom@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Känns rollen inte 100% rätt? Sök ändå via vår spontanansökan!

Om företaget

Passar vi dig?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.


Apply now