company coverphoto

Arkitekt med fokus på webbutveckling

Cambio Healthcare Systems AB - Linköping - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Cambio är ett ledande internationellt E-hälsoföretag som levererar lösningar som förbättrar hälso- och sjukvården samt ökar patientsäkerheten.

company coverphoto

Om denna position

Cambio är inne i ett teknikskifte där vi går mot en mera webbaserad teknikstack.
Med anledning av detta behöver vi nu förstärka vår kompetens inom detta område och söker nu en arkitekt med inrikning mot webbutveckling.

Som arkitekt kommer du att vara med och praktiskt utveckla produkten samt bidra till ramverksutveckling, teknikval och metodikutveckling. Våra arkitekter arbetar väldigt nära tekniken och utvecklingsprojekten men förväntas också ha förmågan att ta ett steg tillbaka och se till helheten och vad som är bra för produkten på sikt och agera därefter.

company coverphoto
Job perk: Arbete i team

Arbete i team

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Om Cambio

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien. 2016 förvärvades ILAB AB, en ledande leverantör av kommunala verksamhetssystem. Därmed är Cambio en marknadsledande leverantör med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg med målet att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för landsting, regioner och kommuner.

Cambio COSMIC är ett heltäckande vårdinformationssystem för all typ av hälso- och sjukvård och det används i allt från kommunala vårdhem, via primärvårdsmottagningar till universitetssjukhus.

company coverphoto