•  

Handelsbanken has unfortunate no available positions at Uptrail

Handelsbanken och vårt designskrå

Handelsbanken fortsätter att växa inom design. Just nu söker vi två User Experience Designers till bankens mest prioriterade områden. I en agil miljö kommer du tillsammans med kompetenser inom affär, kommunikation, utveckling och analys ta fram såväl brilliant basics som magic moments i tjänster för våra kunder och medarbetare.

Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i över 20 länder. Vårt mål är att ha bättre lönsamhet än jämförbara banker. Målet nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna. Både som arbetsgivare och som bank tror vi på vår decentraliserade modell som vilar på förtroendet för och initiativkraften hos individen. Vi är stolta över att ha de mest nöjda kunderna bland storbankerna och vi vill fortsätta att erbjuda personlig service nära kunden och kombinera detta med väldigt bra digitala tjänster.

Vi designers har stort utrymme och förtroende i organisationen och det finns goda möjligheter att påverka arbetets riktning och komma med egna idéer och förslag. Vi arbetar nära kunden och ansvarar både för att kartlägga grundläggande behov och att omsätta dessa i konkreta lösningar. Tillgång till eget testlabb möjliggör frekvent utvärdering av lösningar och idéer med slutanvändare. Vi lägger stor vikt vid att skapa en miljö där du kan utvecklas som designer och där vi kan dra nytta av varandras kompetenser. Vi har två Design Directors med uppdrag att driva design i banken och hjälpa till att utveckla våra UI-, UX- och tjänstedesigners. Som skrå använder vi oss av både digitala och fysiska forum för att samarbeta och lära av varandra.

Vi arbetar varje dag för ett ännu mer kundcentrerat arbetssätt och en mer lättrörlig utvecklingsmetodik. Vi brinner för att skapa stor nytta för våra kunder, genom att hjälpa dem att förstå sin ekonomi och fatta bättre ekonomiska beslut.