Acando  logo

Acando Göteborg Heltid

Dynamics 365-konsult inriktning logistik

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Är du en teamspelare som gillar resultat och vill utvecklas?

Acando expanderar starkt inom affärsområdet Microsoft Dynamics 365 och är idag en av Microsofts största Dynamics-partner. Vi behöver därför förstärka vår organisation och anställa fler medarbetare med kompetens inom området. Nu söker vi både medarbetare med erfarenhet, men även nyexaminerade med intresse för Dynamics!

Passar du för rollen?

Som Dynamics 365-konsult hos oss fokuserar du på att identifiera och synliggöra verksamhetsprocesser inom finans och/eller logistik. Du sätter dig in i kundens processer och skapar lösningar med hjälp av Dynamics AX och 365 som motsvarar kundens krav och som hjälper våra kunder att uppnå sina affärsmässiga mål. Ditt ansvar sträcker sig från att skriva kravspecifikationer till att hålla i workshops tillsammans med kund och du kommer att arbeta tätt tillsammans med övriga projektmedlemmar till att implementera lösningen. Som nyutexaminerad får du hos oss möjligheten att lära dig Dynamics och konsultbranschen samt själv bidra med ditt driv och nyfikenhet till att lära. Du kommer då att assistera någon av våra mera seniora konsulter ute i uppdrag för att förstå processer och system.

Din profil

  • Relevant högskoleutbildning som till exempel affärssystem, systemvetenskap eller liknande
  • Erfarenhet av logistikprocesser
  • Erfarenhet av ERP-produkter är meriterande
  • Certifieringar inom Dynamics är meriterande
  • Som person är du social och trivs och tvekar inte att ta chansen att lära nytt och bygga på kompetens i nya uppgifter/uppdrag. Du har stor förståelse för affärsprocesser och inser vikten av att ha ett mycket gott samarbete med kunder och medarbetare. Driva, ansvara och ta eget ansvar är naturligt för dig och något du är bekväm i.

Hos oss är individen avgörande, men laget är hjälte.

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Eget ansvar Eget ansvar
  • Förmån: Arbete i team Arbete i team
  • Förmån: Centralt kontor Centralt kontor
Om Acando

På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

Bild #0 - Acando
Bild #1 - Acando
Bild #2 - Acando

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024