company coverphoto

Apputvecklare till Team Mobile

På Capgemini - Stockholm - Full time

How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Bli en del av Team Mobile

Tycker du det roligaste som finns är att arbeta i tvärfunktionella team och utveckla appar som möter och överträffar användarnas förväntningar? Inom Team Mobile på Capgemini kan du både hitta utmaningarna, kunskapen och projekten – vi vill leda utvecklingen och inte följa den. Välkommen till oss på Fleminggatan på Kungsholmen!

Ett stort fokus för oss är digitalisering inom offentlig sektor och att skapa fler elektroniska tjänster för Sveriges medborgare. En del av oss arbetar för stora svenska företag, där jobbar vi mer att digitalisera arbetsflöden och att förbättra deras användarupplevelse både internt till anställda och externt till deras kunder.

Som team är vi nyfikna, modiga och ivriga att hitta nya innovativa lösningar. Vi är ett gäng som alla lever för koden och att samtidigt ha roligt tillsammans. Tack vare innovativt partnerskap och kunder inom både privat och offentlig sektor får du vara med och forma den digitala framtiden och jobba i några av Sveriges mest innovativa och spännande utvecklingsprojekt där du kan göra skillnad för väldigt många användare.

Som apputvecklare kommer du arbeta med nativeprogrammering inom iOS och/eller Android i en arbetsgrupp som är specialiserad på utveckling och införande av mobila tjänster och applikationer. Arbetet sker i projektform och varierar i både storlek och längd, vilket skapar en flexibilitet i din utveckling.

Om rollen

Tjänsten passar dig som brinner för apputveckling, har en positiv inställning och god känsla för kvalitet. Du är flexibel och vill utvecklas på det personliga planet och motiveras av att arbeta resultatinriktat. Du är även självständig i ditt arbete och vill ständigt nå nya mål. Vi förutsätter att du är intresserad av teknik men sätter användarnas behov först och jobbar för att lösa dem på bästa sätt.

Vi ser gärna att du har:

 • Relevant utbildningsbakgrund
 • Ett par års erfarenhet av mobila applikationer och har några lärorika projekt i bagaget
 • Har arbetat med iOS eller Android native
 • Erfarenhet av något av de större versionshanteringsystemen (git/svn)
 • Kunskap om releaseprocesserna för iOS och Android appar
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
 • Har erfarenhet av Scrum eller liknande agil metod
 • Har erfarenhet av Java, Objective C, Swift

Kan du något om dessa områden så är det ett extra plus:

 • MVC-arkitektur och ramverk
 • Angular, React, GO, View
 • AR, VR
 • Net, .NET/C#
 • Storyboards, Interface Builder

Kontakta gärna Jonas Hogener i vårt rekryteringsteam på 070-359 52 61 eller xjonas.hogener@capgemini.com för mer information om Capgemini!

Vår marknadsposition och globala kapacitet ger oss möjligheten att arbeta med de största kunderna i nyskapande och samhällsbärande projekt. Detta innebär unika karriärvägar för våra konsulter. Vi vill skapa en prestigelös miljö där våra kollegor kan lära av varandra och dela kunskap. Vi tror på frihet under ansvar, balans i livet och att ha kul tillsammans!

Effektivisering, digitalisering och automatisering!

- Capgemini

Job perk: Ny teknik

Ny teknik

Job perk: Utbildningsbudget

Utbildningsbudget

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Job perk: Intressanta uppdragsgivare

Intressanta uppdragsgivare

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Konsult på Capgemini

Vill du ta nästa steg i din karriär och fortsätta växa i en miljö där din egen utveckling prioriteras? Vi ger dig verktygen för att hålla dig uppdaterad med den senaste tekniken och anpassa din karriär till dig och dina ambitioner. Våra kunder är ledande företag inom sin sector och du kommer att ges möjlighet att arbeta med ditt team för att leda dem på deras digitaliseringsresa.

Capgemini är en lyhörd organisation som kan erbjuda det bästa från båda världar - globala muskler lokalt förankrade i svenskt affärsliv, i en familjär gemenskap. Tillsammans sitter vi på en kompetens som få andra kan matcha. Detta betyder unika karriärvägar för våra konsulter. Vi vill skapa en prestigelös miljö där våra kollegor kan lära av varandra och dela kunskap. Vi tror på frihet under ansvar, balans mellan jobb och familj och framförallt ha kul på jobbet Tillsammans sitter vi på en kompetens som få andra kan matcha.

Expand section
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto

Apply now. No CV required