•  

Javautvecklare

Capgemini Sweden

- Göteborg - Full time
 • Competent and fun colleagues
 • New technologies
 • Education Budget
 • Interesting projects
 • Interesting assignments
 • Social responsibility
Come work with us!

Vill du ta nästa steg i karriären och fortsätta att växa i en omgivning där din utveckling prioriteras? Vi ger dig verktygen att fortsätta hålla dig uppdaterad inom de senaste teknikerna och anpassar din karriär efter dig och den takt du vill utvecklas. Våra kunder är ledande företag i regionen, och du kommer att ges möjlighet att tillsammans med ditt team, leda dem vidare i deras digitaliseringsresa. Work life balance står alltid högt på agendan hos oss!

Om Capgemini

Capgemini är en lyhörd organisation som kan erbjuda det bästa av två världar – globala muskler som är lokalt förankrade i svenskt näringsliv, i en lokal och familjär gemenskap. På Capgemini är vi varandras bästa coacher och tillsammans sitter vi på en kompetens och projekterfarenhet som få andra kan matcha.

Om jobbet

Som utvecklare på Capgemini kommer du att vara en del av ett framåtsträvande och skarpt utvecklingsteam som arbetar med affärskritiska lösningar för våra kunder. Du får möjligheten att arbeta i framkant med nya tekniker som exempelvis Microservices, Docker och Spring. Java kommer vara ditt primära fokus men du kommer även få möjligheten att arbeta med och utvecklas inom närliggande tekniker, utifrån dina egna intresseområden. Teamet som du kommer ingå i arbetar enligt agila principer är på en resa mot DevOps och molnbaserade lösningar. I rollen får du ett stort eget ansvar och kommer delta i alla utvecklingsfaser, från kravanalys och design till utveckling, test och leverans.Tillsammans med dina teammedlemmar arbetar du i större projekt och åtaganden vilket främjar dina möjligheter att utvecklas samt att du få vara en del av ett större sammanhang. Genom vår marknadsposition kan vi erbjuda nyskapande och framåtsträvande projekt för några av Sveriges mest framgångsrika företag.

Vad vi letar efter

 • Dig som har en bakgrund inom och stort intresse för programmering i Java
 • Fördelaktigt är om du tidigare arbetat med relevanta tekniker och ramverk, som t.ex. Spring Framework och Microservices
 • Utöver detta har du ett Agilt tankesätt och ett intresse för DevOps
 • Relevant akademisk utbildning
 • Det är meriterande är om du har erfarenhet av CMS, CRM, E-handelsplattformar
 • Kunskaper inom AWS, Docker, Openshift, REST, SLF4J, JSON, JMS, Node.js, Hibernate, SQL, NoSQL, JUnit och Maven, ses som ytterligare meriterande

I rollen som konsult kommer du att ges möjlighet att utvecklas och utmanas i din takt. Du arbetar i team nära andra utvecklare, med mycket frihet under ansvar. Du pratar och skriver engelska och svenska obehindrat. Utöver detta drivs av att arbeta med moderna ramverk, metoder och verktyg, har du även konsulterfarenhet är det meriterande.

Vi erbjuder dig

Capgemini är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vill du fördjupa dig inom ett visst område eller växa in i en ny roll? Vi har en tydlig kompetensutvecklingsmodell som i kombination med utbildningar, certifieringar och projekterfarenhet gör att du tar dig vidare i din karriär hos oss.

På Capgemini arbetar vi ett team där respekt, mångfald och inkludering är viktigt för allas välbefinnande. En sund balans mellan arbetsliv och privatliv ser vi som en självklarhet för att leverera bästa möjliga värde till våra kunder.

How it works!
Iconmonstr task thin
Answer questions The interview starts in the job ad - no CV or cover letter required.
Iconmonstr marketing 29
100% transparency Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.
Iconmonstr speech bubble comments thin
Contact The employer contacts you if they find your application interesting.