company coverphoto

Frontendutvecklare

På Capgemini - Stockholm - Full time

How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om rollen och teamet

På Capgemini kan vi erbjuda det bästa av två världar – global närvaro som skapar trygghet samtidigt som vi är lokalt förankrade på den svenska markanden med flera regionala kontor! Just nu vill vi gärna träffa dig som vill jobba i vårt "Team Mobile" - med frontend, fullstack eller våra mobila appar? Välkommen till kontoret i Stockholm på Flemingatan!

Team mobile arbetar med frontend och fullstackutveckling för webb och mobil med främsta fokus på digitalisering inom offentlig sektor och att skapa innovativa elektroniska tjänster för Sveriges medborgare. Kanske är det något för dig? Vi söker både dig som är erfaren konsult eller du som vill testa på konsultrollen.

Som frontendutvecklare kommer du arbeta i varierande projekt inom responsiva webbar och applikationer. Projekten är omfattande, långsiktiga och innovativa och du får en möjlighet att arbeta med välkända kunder som gör verklig skillnad i många människors vardag.

Vill du se vilka vi är som arbetar på Capgemini i Sverige? Kika gärna in på vår Instagram: https://www.instagram.com/capgeminise/

Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för frontendutveckling och har god insikt i JavaScript, HTML och CSS. Vi tror att du idag jobbar med eller snabbt plockar upp nya tekniker som till exempel Angular, React, NodeJS, Backbone.sj, Bootstrap, Gulp, Tridion, SASS, eller TypeScript.

Att jobba agilt och testdrivet är vardag för dig och erfarenhet av responsiv webb eller kunskaper inom Google Analytics är det meriterande. Har du ett intresse för UX, design och kunskaper i Photoshop finns det även alla möjligheter att utveckla vidare inom det.

Som person är du positiv, konsultativ och gillar att jobba med nya tekniker och verktyg.

Kontakta gärna Jonas Hogener i vårt rekryteringsteam på 070-359 52 61 eller xjonas.hogener@capgemini.com för mer information om Capgemini eller om du har frågor om livet som konsult på Capgemini!

I vår rekryteringsprocess är det viktigt att också du får svar på dina frågor och funderingar. Vi inleder med en kortare telefonavstämning, därefter träffar du rekryterande chef på plats hos oss. Om allt känns fortsatt bra därefter vill vi prata teknik med dig på en mer teknisk intervju. Vi ses!

Job perk: Ny teknik

Ny teknik

Job perk: Utbildningsbudget

Utbildningsbudget

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Job perk: Intressanta uppdragsgivare

Intressanta uppdragsgivare

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Konsult på Capgemini

Vill du ta nästa steg i din karriär och fortsätta växa i en miljö där din egen utveckling prioriteras? Vi ger dig verktygen för att hålla dig uppdaterad med den senaste tekniken och anpassa din karriär till dig och dina ambitioner. Våra kunder är ledande företag inom sin sector och du kommer att ges möjlighet att arbeta med ditt team för att leda dem på deras digitaliseringsresa.

Capgemini är en lyhörd organisation som kan erbjuda det bästa från båda världar - globala muskler lokalt förankrade i svenskt affärsliv, i en familjär gemenskap. Tillsammans sitter vi på en kompetens som få andra kan matcha. Detta betyder unika karriärvägar för våra konsulter. Vi vill skapa en prestigelös miljö där våra kollegor kan lära av varandra och dela kunskap. Vi tror på frihet under ansvar, balans mellan jobb och familj och framförallt ha kul på jobbet Tillsammans sitter vi på en kompetens som få andra kan matcha.

Expand section
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto

Apply now. No CV required