Zimpler logo

Zimpler Stockholm Heltid

Customer Support & Fraud (Finsk/svensktalande)

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet

Hei!

Juuri nyt etsimme Customer Support & Petos Agent, jotka rakastavat kommunikoida ja yhdessä asiakkaan kanssa luoda mahdollisimman suuren asiakastyytyväisyyden.

Olemme Zimpler! Ruotsin hienomekaniikkayritys, joka pyrkii yksinkertaistamaan maksuja verkossa. Visiomme on "tarjota parasta maksukokemusta Euroopassa, jolloin kuluttajat hallitsevat menojaan".

 Nimeni on Mariana ja minä olen vastuussa ihastuttavasta jengistä, joka työskentelee eri paikoista maailmassa. Kommunikointi on minulle tärkeä. Päätelmien tekeminen ja kommunikointi hyödyllisellä ja sympaattisella tavalla, tavoitteidemme ja visioiden perusteella on mielestäni tärkeä asia nykyaikaisessa yrityksessä. Rakastan saada uusia "aha" -kokemuksia ja koota uusia ja hauskoja ratkaisuja.

  Onko tämä sinulle?

Haluat työskennellä ylimääräisesti ehkä opintojen vieressä. Sinua kehotetaan auttamaan asiakkaita, jotka ovat yhteydessä meihin puhelimitse, postilla tai FB: llä. Teos on itsenäinen, paljon asiakaskontakteja ja vastuu on aktiivisesti kuunnella asiakasta. Olla sympaattinen, luotettava ja hyödyllinen tapa kommunikoida kuinka asiakas käyttää tuotetta parhaalla mahdollisella tavalla. Olisi ihanaa, jos sinulla on kokemusta työskentelystä asiakaspalvelu, tuki- tai minkä tahansa palvelun työtä, mutta oikea henkilökohtaisia ominaisuuksia arvostetaan!

  Minä:

· Positiivinen ja lasi on puoliksi täynnä!

· Mietin asiakkaiden tarpeita

· Like tarkastella tilannetta ja työskennellä järjestelmällisesti

· Puhut ja kirjoitat rajoittamaton ruotsin ja suomen

  Työllisyys ja korvaukset:

Lisä / osa-aika, Palkka järjestelyn mukaan
Työpaikka: Työskennä toimistossamme Tukholman keskustassa tai joustavasti työskentelemään kotona.

 

Om företaget

Zimpler is a solution for in and out payments. Watch the video How Zimpler works if you want to understand more about our product.

We are a midsize company based in Gothenburg and Stockholm, growing each year.

If your dream job is not listed here, send us an email or connect with us and get notifications when new jobs become available.

Bild #0 - Zimpler
Bild #1 - Zimpler
Bild #2 - Zimpler
Bild #3 - Zimpler
Bild #4 - Zimpler
Bild #5 - Zimpler
Bild #6 - Zimpler
Bild #7 - Zimpler
Bild #8 - Zimpler
Bild #9 - Zimpler
Bild #10 - Zimpler

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024