company coverphoto

Finance director (vikariat)

Valtech - Stockholm - Full time

How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Om denna position

Är du en person som drivs av att ha det övergripande ansvaret för en ekonomifunktion i internationell miljö, med möjlighet att utveckla processer och ta egna initiativ?

Vi på Valtech söker en engagerad Finance director för ett vikariat på cirka 1 år. Du innehar gedigen erfarenhet och tycker om att arbeta självständigt, men även i nära samarbete med ditt team i en platt organisation med snabba beslutsvägar!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Finance director hos oss på Valtech kommer du inneha det övergripande ansvaret för Valtech Sveriges ekonomifunktion, med möjlighet till personalansvar för tre medarbetare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

  • Ansvar för och delaktig i månads-och årsbokslut. Framtagande av intäkter, upplupna kostnader, reserveringar mm.
  • Ansvarig för rapportering av månadsbokslut, internt till Valtech Sveriges ledning och till koncernen, i enlighet med K3 och IFRS.
  • Ansvar för interna processer, rutiner och intern kontroll
  • Budgetering och prognostisering
  • Upprättande av årsredovisning enligt K3 samt inkomstskattedeklaration
  • Kontaktperson gällande revision och ansvarig för planering av revisionen
  • Planering och uppföljning av cash-flow
Vem är du?

Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och du innehar tidigare erfarenhet som ekonomichef/Finance director. Vidare har du en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande samt innehar goda kunskaper inom K3 och IFRS. Du bör ha goda kunskaper i både svenska och engelska då du har kontinuerlig kontakt internt, både nationellt och internationellt.

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet från ekonomiarbete på ett konsultbolag

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en person som är strukturerad, noggrann och kommunikativ. Du ska inneha förmågan att hantera stressfulla situationer samt kunna arbeta proaktivt. I rollen som Finance director är det positivt om du är initiativtagande och kan arbeta självständigt med ett gott omdöme.

Du erbjuds

Möjligheter att arbeta i en internationell miljö med ett stort eget ansvar i en platt organisation med korta beslutsvägar. Tjänsten innebär heltid och är ett vikariat som sträcker sig över cirka 1 år. Valtech ligger centralt beläget i anrika Kungliga Myntet på Hantverkargatan 5 i centrala Stockholm. Läs mer om livet på Valtech här. 

Ansökan

Intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan! Ansök genom att mejla till HR-assistent Madeleine Holmlind via: madeleine.holmlind@valtech.com. Det går även bra att höra av dig om du har frågor angående tjänsten.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Välkommen med din ansökan!

Job perk:  Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Centralt kontor

Centralt kontor

Job perk: Sex veckors semester

Sex veckors semester

Job perk: Tjänstepension

Tjänstepension

Job perk: Ölkyl

Ölkyl

Om företaget

Valtech är en digital partner som med kreativitet, teknik och lättrörliga arbetssätt gör våra kunder bättre, vi jobbar med många välkända företag och det har vi gjort ända från starten 1999!

Vi hjälper våra kunder med digitala produkter och lösningar som exempelvis: Systemutveckling, Gränssnittsutveckling, Appar, E-handel, Service design, User Experience, Grafisk design, Konverteringsoptimering, Webbanalys etc. Vad gör vi mer konkret? Vi har 100+ aktiva kunduppdrag, som exempelvis Rädda Barnen, Apoteket, SVT, TV4, Scandic Hotels och Svensk Fastighetsförmedling.

Valtech Sverige är en del av en global koncern som startade 1993 i Frankrike. Idag finns vi i 16 länder, med 37 kontor och ca 2500 anställda. Valtech etablerade sig i Sverige 1999, vi finns i både Stockholm och Göteborg. Sedan starten har vi lyckats behålla det lilla företagets känsla i en allt större organisation med snabba beslutsvägar, platt organisation, liten overhead samt lyhördhet för kundens önskemål och medarbetarnas initiativ.

Hurdana är vi då, vi som jobbar på Valtech? Som individer är vi nog ganska olika - från vår erfarenhet vet vi att homogena grupper inte alltid presterar bäst. Och i grupp arbetar vi nästan alltid! Även om vi på Valtech är olika som människor är det desto mer som förenar oss. Först och främst är vi passionerade i det vi gör. Träffa Felicia, Per och Robin där de berättar om livet på Valtech och deras passioner i livet.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, eller bara vill komma förbi på en kopp kaffe och prata om dina passioner!

Expand section
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto

Apply now