company coverphoto

Strategisk projektledare

Valtech - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Om denna position

Rollen

Här får du leda ett eller flera korsfunktionella team i vår nystartade enhet som jobbar med Growth Marketing!

Du är med och säkerställer att mål uppnås inom områden som kundnöjdhet, kvalitet och teamets prestation. Valtechs Growth Marketing-tjänster började ta form under 2018 och här vill vi att du ska hjälpa oss vidareutveckla våra erbjudanden samt sprida medvetenhet om dessa hos både nya och befintliga kunder. Du ansvarar även för relationen med några av våra större kunder inom området, där du arbetar med att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter.

Vad du gör

Som strategisk rådgivare ansvarar du för att tillsammans med dina kunder planera aktiviteter som rör exempelvis digital marknadsföring, analys, customer experience och content management, men även digital tjänsteutveckling.

Här får du hjälpa till att utveckla och driva strategiska initiativ för kunder mot specifika mätbara affärsmål. För att lyckas med det behöver du skaffa en förståelse för kundens företagskultur, möjligheter, organisationsstruktur, beslutsprocesser samt säkerställa framgång för kunden.

Du organiserar aktiviteter i enlighet med kundens mål och tar tillsammans med ditt kundteam fram scope och budget för dessa. Du ansvarar även för att hantera intressenter hos kund för att göra kommunikationen lätt och transparent när det gäller projektfrågor samt interna beslut.

Du är i din roll som projektledare ansvarig för att driva teamets framåt och säkerställer att leveranserna håller kvalitet och motsvarar kundens förväntningar, samt levereras inom utsatt tid och budget.

Vad du får

Vi på Valtech är en av få certifierade partners för Google Analytics i Sverige. Det ger oss – och dig – möjligheten att jobba med några av Sveriges mest intressanta kunder – SVT Play, Rädda Barnen, Svensk Fastighetsförmedling och BMW för att nämna några.

Vi har en stark kultur av att dela med oss av våra kompetenser; vi tror att du själv stärks i din roll genom att inspirera andra, vilket gör dig till viktig spelare för Valtechs kompetensutveckling.

Du kommer jobba i centrum av enormt duktiga människor inom den digitala utvecklingen! Allt från passionerade utvecklare, nyfikna och analytiska experience designers, sociala mediastrateger i världsklass och formidabla formgivare. Vi är ett företag i ständig förändring. Det betyder att du kan vara med och påverka teamets, och således din egen framtid. Vi har kunder inom flera olika branscher med många roliga och omväxlande digitala projekt som du kommer komma i kontakt med.

Och framför allt: Du kommer få arbeta i en dynamisk och inkluderande miljö med stor frihet i ett gammalt k-märkt myntverk på Kungsholmen med högt i tak (bokstavligt och bildligt talat).

Vad du ger

Med din grund i en utbildning inom relevant område som t.ex. företagsekonomi eller marknadsföring har du trampat vidare och samlat på dig god erfarenhet inom det digitala landskapet.

Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet i rollen som kundansvarig projektledare inom digital marknadsföring eller digital tjänsteutveckling, där du har ansvarat för kundrelationer, definierat, samt levererat projekt som stödjer kundernas kommunikations- och affärsmål.

Du har god förståelse inom hela det digitala landskapet och känner dig bekväm i att diskutera allt ifrån content marketing till webbutveckling med dina kunder.

Kanske jobbar du idag på en digitalbyrå eller som digital projektledare på en reklambyrå. Alternativt som digitalt ansvarig på kundsidan.

Job perk:  Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Centralt kontor

Centralt kontor

Job perk: Sex veckors semester

Sex veckors semester

Job perk: Tjänstepension

Tjänstepension

Job perk: Ölkyl

Ölkyl

Om företaget

Valtech är en digital partner som med kreativitet, teknik och lättrörliga arbetssätt gör våra kunder bättre, vi jobbar med många välkända företag och det har vi gjort ända från starten 1999!

Vi hjälper våra kunder med digitala produkter och lösningar som exempelvis: Systemutveckling, Gränssnittsutveckling, Appar, E-handel, Service design, User Experience, Grafisk design, Konverteringsoptimering, Webbanalys etc. Vad gör vi mer konkret? Vi har 100+ aktiva kunduppdrag, som exempelvis Rädda Barnen, Apoteket, SVT, TV4, Scandic Hotels och Svensk Fastighetsförmedling.

Valtech Sverige är en del av en global koncern som startade 1993 i Frankrike. Idag finns vi i 16 länder, med 37 kontor och ca 2500 anställda. Valtech etablerade sig i Sverige 1999, vi finns i både Stockholm och Göteborg. Sedan starten har vi lyckats behålla det lilla företagets känsla i en allt större organisation med snabba beslutsvägar, platt organisation, liten overhead samt lyhördhet för kundens önskemål och medarbetarnas initiativ.

Hurdana är vi då, vi som jobbar på Valtech? Som individer är vi nog ganska olika - från vår erfarenhet vet vi att homogena grupper inte alltid presterar bäst. Och i grupp arbetar vi nästan alltid! Även om vi på Valtech är olika som människor är det desto mer som förenar oss. Först och främst är vi passionerade i det vi gör. Träffa Felicia, Per och Robin där de berättar om livet på Valtech och deras passioner i livet.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, eller bara vill komma förbi på en kopp kaffe och prata om dina passioner!

Expand section
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto