company coverphoto

UI/UX Designer

Zmarta Group - Ängelholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Väx med oss!

Zmarta Group är ett snabbväxande bolag inom Fintech som erbjuder sina kunder jämförelse av lån, elavtal och försäkringar, för att kunna göra smarta val som stärker privatekonomin och gör vardagen enklare. Vår vision är att skapa en fantastisk kundupplevelse, såväl digitalt som med hjälp av vår duktiga säljkår.

Vi har höga ambitioner med ett starkt fokus på expansion, dels genom produktutveckling och dels genom förvärv.

Nu söker vi en talangfull UI/UX Designer, som brinner för design och för att skapa en förstklassig digital kundupplevelse tillsammans med oss på Zmarta!

Om denna position

Om tjänsten

I din roll som UI/UX Designer kommer du att arbeta i ett par av våra autonoma team inom Tech, som utvecklar våra digitala produkter. Du kommer jobba nära produktägarna och utvecklarna och även spela en viktig roll i vårt designteam.

Som UI/UX Designer kommer ditt ansvarsområde innefatta användargränssnitt, mikrointeraktioner, visual assets och självklart ha ett stort fokus på användarupplevelsen. Du bidrar i din roll med att säkerställa ett konverteringsdrivet och användarcentrerat perspektiv i hela verksamheten.

Ditt uppdrag är att skapa storslagen design och utveckla modeller för en fantastisk kundupplevelse tillsammans med ditt team.

Om dig

För oss är din personlighet, din passion och din förmåga att kommunicera viktigare än hur många år du har jobbat som designer. Vi tror att du

  • har flera års erfarenhet att arbeta med produktutveckling och design av gränssnitt och kundupplevelser av hög kvalitet
  • är grym på web design och behärskar ett flertal webtekniker
  • har erfarenhet av att arbeta med designsystem
  • är skicklig när det gäller skiss- och designprinciper
  • är väl bekant med Sketch eller liknande
  • är detaljorienterad och angelägen om att skapa kreativ design
  • tar plats på ett konstruktivt sätt och berättar om dina idéer och delar med dig av feedback
  • är systematisk i ditt arbetssätt och kan se helheten i detaljerna

Om du har en experimentell ådra och vill utmana våra nuvarande lösningar, så kommer du garanterat att gilla oss på Zmarta.

Vill du vara en del i vår tillväxtresa och skapa en service i världsklass för våra kunder inom privatekonomi?

Välkommen med din ansökan

Vi ser fram emot att ha rätt kandidat på plats i en nära framtid och uppskattar därför din ansökan så snart som möjligt.

Job perk: Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Job perk: Tjänstepension

Tjänstepension

Job perk:  Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Ny teknik

Ny teknik

Job perk: Flextid

Flextid

Job perk: Arbete i team

Arbete i team

Vilka är vi?

Om oss Zmarta Group är ett bolag inom Fintech, som ägs av Bauer Media Group. Sedan 2018 är Elskling och Insplanet en del av Zmarta Group och tillsammans erbjuder vi konsumenttjänster inom lån, elavtal och försäkringar för att ge våra kunder de bästa alternativen på marknaden. Vi har 300 erfarna medarbetare på kontoren i Stockholm, Ängelholm, Jönköping och Helsingfors, som tillsammans utvecklar vår tjänst för att kunna bli bredare, vassare och smidigare.

Hos oss bjuds du på en arbetsplats som kännetecknas av hög utvecklingstakt, korta beslutsvägar, en stark "can do"-mentalitet och en hög grad av arbetstrivsel. Vi som arbetar här tycker om att förbättra och utvecklas! Läs mer om oss på www.zmartagroup.com

Tjänsten är på heltid med placering i Jönköping. Du kommer att rapportera till Tech Manager. Vi uppmuntrar gärna kvinnliga ansökanden.

Vi ser fram emot att ha rätt kandidat på plats i en nära framtid och uppskattar därför din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Expand section
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto