Mediaplanet logo

Mediaplanet Stockholm Heltid

Säljare Content Marketing

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Branding made easy.

Vi är det globala Content Marketing-bolaget som är specialiserade på att producera nischat innehåll i samarbete med betydande influenser. Våra kunders varumärken distribueras via en unik skräddarsydd blandning av våra egna och partners distributionskanaler.

Vi tycker inte att vi är som alla andra. Vår organisation är väldigt prestigelös och alla vill bli bättre varje dag. Och vi har kul när vi gör det. På riktigt. Några av oss säger: "Work hard, play harder". Det låter cheezy, vi vet. Men vi tror verkligen på att ha roligt. Det är därför vi får vänner för livet och orkar driva både oss själva och våra kampanjer till det yttersta.

Vad kommer du att göra

Du kommer vara ansvarig för försäljningen av olika content marketing produkter, du sköter säljprocessen från prospektering och avancerad konceptförsäljning, till avslut och projektledning. Dessutom kommer du finansiera produkten och ansvar för att bygga upp det redaktionella innehållet, hitta relevanta intervjupersoner, jobba med vår grymma produktionsavdelning och säkerställa att alla bilder, marknadsföringsmaterial samt texter är mottagna i god tid före kampanjlansering.

Du kommer bland annat:
  • Prospektera attraktivt innehåll, samarbeten, starka influenser och potentiella kunder
  • Finansiera din kampanj genom smart konceptförsäljning
  • Skapa en slagkraftig distribution print och digitalt
  • Följa upp med dina kunder och partners efter kampanjlansering
  • Och mycket mer...

Vem vi söker

Vi vill stärka vårt team med en Säljande Projektledare som ansvarar för hela projektprocessen, från idé till färdig kampanj. Vi tycker att skapande och säljande går hand i hand och lägger stor vikt vid den personliga utvecklingen!
Om Mediaplanet

Tänk dig marknadsföring som fokuserar på din målgrupp; på vilken typ av information de vill ha, när de vill ha den och hur de vill konsumera den. Det är denna form av värdeskapande marknadsföring, content marketing, som vi på Mediaplanet är experter på. Vi var först inom denna nisch då företaget grundades i Stockholm 2002. Sedan dess har vårt framgångsrika koncept resulterat i 16 kontor i 15 länder på två kontinenter (New York, London, Berlin och Toronto för att nämna några). Det gör oss inte bara först utan även störst på content marketing.

Vi har fler än 500 återkommande kunder och gör mer än hundra redaktionella produkter varje år i Sverige. Vi har vunnit flera internationella utmärkelser och har mångårig erfarenhet av att skapa relevant innehåll oavsett målgrupp, medium eller distribution.

På Mediaplanet erbjuder vi långt mer än bara ett jobb, vi erbjuder en livsstil och en extra familj.

Bild #0 - Mediaplanet
Bild #1 - Mediaplanet
Bild #2 - Mediaplanet
Bild #3 - Mediaplanet

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024