Knowit Insight logo

Knowit Insight Stockholm Heltid

Systemarkitekt

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om denna position

Vi hjälper våra kunder bli snabbare med modern arkitektur där affärsförståelse och snabbhet är nyckelord.

Frågan idag inom modern arkitektur är inte vad som skall göras utan hur. Det kräver en röd tråd genom teknik och lösningar. I en allt mer krävande verklighet behövs därför ditt helhetsperspektiv som arkitekt. Din förmåga att förstå och förklara förändrade förutsättningar för andra utvecklar verksamhetens mål och strategi. Därför uppskattar du att röra dig både uppåt och neråt i verksamheten för att säkerställa ökad snabbhet.

Du förstår vad en lean/ agile verksamhet har för krav på arkitektur och arkitekturarbete.

Det är av stor vikt att du gillar att leda i tekniska organisationer. Du har en passion för teknik och ett holistiskt perspektiv. Du kommunicerar lika ledigt med affärssidans stakeholders som med tekniker.

Din idé om morgondagens arkitektur baseras på värdeord som transparens, kommunikation och coachande ledarskap.

Du har en M.Sc. -utbildning eller motsvarande med erfarenhet av att leda arkitekturella förändringar i större organisationer.

Personliga egenskaper

Du älskar att se människor och organisationer utvecklas! Du får med dig människor att tycka att det är roligt att bygga förståelse och kontakt mellan deras roller och en större helhet. Andra uppskattar ditt engagemang, din optimism och din uthållighet.

Du balanserar upp din utåtriktade sida med kontinuerlig analys och metodiskt arbete. Du tilltalas av att jobba tillsammans med kvalificerade kolleger. Du är generös med din kunskap och förväntar dig kollegor med samma grundsyn.

  • Förmån: Tjänstepension Tjänstepension
  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Centralt kontor Centralt kontor
  • Förmån: Flextid Flextid
  • Förmån: Företagshälsovård Företagshälsovård
  • Förmån: Mentorskap Mentorskap
Vad vi gör

Vi på Knowit Insight hjälper våra kunder i den allt snabbare förändringstakten i dagens samhälle. Vi arbetar med verksamhetsutveckling med fokus på digitaliseringens utmaningar främst inom offentlig sektor. Våra åtaganden innebär ofta ett helhetsgrepp hos våra kunder. Det innebär arbete från idéstadiet till att ta fram lösningar och införa dem. Dina arbetsuppgifter kan bestå av strategiarbete, organisationsöversyn, verksamhets- och processutveckling samt kvalitetsledning. Du ges möjlighet att utveckla dig och fördjupa dig inom de områden som intresserar dig.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024