company coverphoto

Systemarkitekt förvaltning

Creuna - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Om denna position

Creuna söker en visionär och passionerad systemarkitekt som leder det tekniska teamet inom vårt affärsområde Förvaltning. Du jobbar nära den ansvariga för affärsområdet med att utveckla erbjudandet, se till att vi har rätt system och rutiner och säkerställa att vi infriar och överträffar kundernas förväntningar på proaktiv förvaltning. Dessutom ser du, som vi, att förvaltning och ständig vidareutveckling och förfining är det bästa sättet att skapa långsiktiga kundrelationer.

Din roll

Som systemarkitekt har du tekniskt ansvar för de lösningar vi förvaltar och hjälper till med miljökontroller, prestandaarbeten, felsökning mm. Du är systematiskt problemlösande och har ett finger med i spelet både i nya projekt, för att säkerställa god förvaltningsbarhet, och i våra befintliga förvaltningsobjekt, för att säkerställa hög grad av proaktivitet och ansvar. Du kommer ha en central roll och vara ett stöd både för utvecklare och kunder.

Gruppen består av svensk- och engelskspråkiga utvecklare, både på plats i Stockholm och på andra ställen, som du coachar och leder. Du ansvarar för en uppdaterad och väl dokumenterad systemarkitektur och säkrar våra leveranser så att de håller Creuna-kvalitet.

Dina erfarenheter

Vi söker någon med lång erfarenhet av att jobba med systemutveckling som kan översätta komplexa systemkrav och tekniska termer till lätt kommunicerbara lösningsförslag. Du har en bred kompetens och kan svara på frågor och föra resonemang om miljöer, dev-ops, prestanda, säkerhetsfrågor, olika val av cms, mm, på en övergripande nivå, för att sedan vid behov lämna vidare till olika experter.

Vi vill att du gillar att prata teknik med marknadsavdelningar och kan hitta rätt balans mellan kunders krav och interna krav och jobbar för skalbarhet och förvaltningsbarhet i våra lösningar. Du uppskattar kundkontakt och vill vara med hela vägen från försäljning till fullskalig förvaltning. Du är van att leda andra utvecklare och är bekväm med en scrum-master liknande roll.

Som person vill vi att du tar initiativ och driver projektet, teamet och teknikgruppen framåt genom att arbeta proaktivt och konstruktivt. Du ansvarar för att planera in nödvändiga ändringar, uppdateringar och refaktoreringar för att Creunas leveranser ska hålla en hög kvalité.

Vi **behöver *att *du **har

 • +5 års arbetslivserfarenhet av systemutveckling, varav 3 som epi-utvecklare.
 • Kunskap om avancerad webbprogrammering och moderna systemutvecklingsmetoder
 • Kunskap om infrastruktur och servernära inställningar
 • Flerårig erfarenhet av systemdesign och utveckling enligt designmönster
 • Initiativförmåga och kan jobba ansvarstagande med lösningen i fokus
 • God Systemarkitektkompetens, både bred och djup

Det vore fint om du också hade;

 • Kunskaper och erfarenheter relaterat till Epi Commerce, Social, Campaign, Find och DXC Service
 • Kunskaper och intresse för fler programmeringsspråk/ramverk inom såväl backend som frontend, som exempelvis .Net Core, Python, Django, Node, PHP, React, Angular...
 • Tidigare erfarenhet av ledarroll och av att coacha mer juniora utvecklare
 • Erfarenheter av att arbeta i lösningar som bedriver förvaltning och projekt i parallella spår
 • Förståelse för krav gällande tillgänglighet och GDPR.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Creunas kontor på Kungsholmsgatan i Stockholm. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Givetvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Låter det här som något för dig?

Skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattningen är på heltid. Ansökningar behandlas löpande.

Creuna är ett bolag med plats för särskilda förmågor, perspektiv och kreativitet. Därför strävar vi efter blandad medarbetarmix som med sina olika erfarenheter har förutsättningar att bredda vårt erbjudande och därmed nå en bredare kundkrets. Vi strävar efter mångfald i branschen.

company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
Job perk: Gratis gym

Gratis gym

Job perk: Sex veckors semester

Sex veckors semester

Job perk: Centralt kontor

Centralt kontor

Job perk: Tjänstepension

Tjänstepension

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Eget ansvar

Eget ansvar

Hej!

Vi är Creuna, en byrå som skapar värdefulla kundupplevelser med hjälp av digitala produkter och tjänster.

Creuna finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland. På våra olika kontor har vi samlat 350 av branschens bästa människor, och inte bara när det kommer till personlighet. Att vi är många betyder också att vi kan mycket.

I Sverige har vi två kontor, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Här avlöser projekt, kunder och möten varandra och våra uppdrag sträcker sig från digitala strategier som förändrar våra uppdragsgivares organisationer och arbetssätt, till teknisk vägledning, utveckling, design och innehållsarbete för stora webbplattformar. Addera digitala koncept och strategiskt arbete med sociala medier så har du täckt in en stor del av allt det vi sysslar med dagligen.

I en värld där utvecklingen aldrig stannar ser vi till att våra kunder inte heller gör det. Vi jobbar lika mycket med vår egen utveckling som med våra kunders. Att våra medarbetare styr över sin egen resa när det kommer till arbetsuppgifter, intressen och personliga egenskaper gör underverk för slutresultatet. Människor som mår bra gör ett bättre jobb, helt enkelt.

Expand section