company coverphoto

UX-designer med UI-driv

Iteam - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Introduktion

Iteam är ett litet företag med stora ambitioner. Vi tror att genom tight gemenskap med våra kunder i våra team gör vi bäst lösningar för att tillsammans förändra och skapa skillnad i världen. Vi är gamla i gemet men hänger nyfiket över nya metoder, språk, arbetssätt och älskar att bli utmanade och att utmana.

company coverphoto

Din roll

Som UX-designer på Iteam är din roll att hjälpa våra kunder med digitala lösningar som skapar värde på riktigt. Som gör något bra både för kunden, slutanvändaren och samhället. Med hjälp av olika researchmetoder undersöker du både användarens och kundens behov och kontext, definierar och testar användarupplevelser, samt ansvarar för att designa från prototyp till lösningar.

Du delar med dig av din kunskap inom user experience. Du förstår också att om lösningar ska vara verkligt användarvänliga behöver även arbetsprocesserna och kulturen vara användarcentrerad. Vi strävar mot att UX aldrig ska få vara bara en fas eller en eftertanke. Det ska genomsyra hela projektet. Alltid.

Du behöver kunna:

 • Kvalitativa researchmetoder (t.ex. användbarhetstester, observationer, intervjuer och workshops)
 • Kommunicera dina insikter med hjälp av lämpliga leverabler (t.ex. rapporter, användarresor, prototyper eller skrynkliga pappersskisser)
 • Interaktionsdesign
 • Vara användarens representant i projekt och stötta både kollegor och kunder med användarens perspektiv
 • Jobba agilt
 • Arbeta korsfunktionellt och förstå behoven hos kollegor ur andra yrkesgrupper
 • Arbeta visuellt med grafisk form i t.ex. Figma, Sketch eller Adobe-programmen. Det handlar om att omvandla alla kunskaper kring användaren till grafisk form.
 • Goda kunskaper i engelska (för att kunna kommincera med dina kollegor)
 • Goda kunskaper i svenska (för att kunna genomföra användarstudier i kontexter där det primära användarspråket är svenska)

Plus i kanten:

 • Kvantitativa researchmetoder (t.ex. enkäter och användningsdata i Google Analytics)
 • Förståelse för den tekniska miljö dina lösningar kommer att implementeras i (t.ex. grundläggande HTML och CSS)
 • Utbildning inom interaktionsdesign, UI-design, människa-datorinteraktion, beteendevetenskap, kognitionspsykologi, digital design eller närliggande område
company coverphoto
company coverphoto
company coverphoto
Job perk: Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Job perk: Flextid

Flextid

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Job perk: Eget ansvar

Eget ansvar

Job perk: Intressanta projekt

Intressanta projekt

Job perk: Fast lön

Fast lön

Om Iteam

Vi digitaliserar företag och organisationer genom strategi, kod och kultur. Med hjälp av de tre bitarna skapar vi innovativa tekniska lösningar som skapar värde, gör något bra för samhället och låter oss ha roligt längs vägen.

Våra kunder har spännande utmaningar både tekniskt och affärsmässigt, och stor potential att göra skillnad inom sina områden. Vi jobbar bland andra med Arbetsförmedlingen, SEB, Vimla/Telenor, Stena Recycling och Trygghetsrådet.

Vi är ca 30 personer fördelade i Stockholm och Göteborg. Hos oss tar du av dig skorna vid dörren och känner dig som hemma. Vi lär oss ständigt nya saker av varandra – genom mentorskap, utbyte inom projekt, måndagsfrukostar, kodlunch eller under labbtimmarna. Vi har kul tillsammans och tar hand om varandra i vardagen, löparspåret, på yogamattan, spelkvällar, after works och vid andra speciella tillfällen. Våra team är alltid tvärfunktionella. Alltid agila. Alltid nära beställaren, deras anställda och användare.

Expand section