•  

Frontendutvecklare med öga för formgivning

Iteam

- Stockholm/Göteborg/Remote - Full time

This position is not active anymore. We want to tell you first when new similar positions are available.

  • Wellbeing allowance
  • Flextime
  • Competent and fun colleagues
  • Responsibility
  • Interesting projects
  • Market salary
Intro

Vi på Iteam tror att våra kollegor mår som bäst när de får jobba på det sätt de tycker är bäst för dem. Vi vet att många gillar att jobba remote och därför rekryterar vi nu alltid till något av våra kontor eller till ditt hemmakontor.

Vi är ett företag i förändring men har alltid våra värderingar med oss: Skapa värde, göra något bra & ha kul.

Om Iteam

Vi digitaliserar företag och organisationer genom strategi, kod och kultur. Med hjälp av de tre bitarna skapar vi innovativa tekniska lösningar som skapar värde, gör något bra för samhället och låter oss ha roligt längs vägen.

Våra kunder har spännande utmaningar både tekniskt och affärsmässigt, och stor potential att göra skillnad inom sina områden. Vi jobbar bland andra med Arbetsförmedlingen, SEB, Vimla/Telenor, Stena Recycling och Trygghetsrådet.

Vi är ca 30 personer fördelade i Stockholm och Göteborg. Hos oss tar du av dig skorna vid dörren och känner dig som hemma. Vi lär oss ständigt nya saker av varandra – genom mentorskap, utbyte inom projekt, måndagsfrukostar, kodlunch eller under labbtimmarna. Vi har kul tillsammans och tar hand om varandra i vardagen, löparspåret, på yogamattan, spelkvällar, after works och vid andra speciella tillfällen. Våra team är alltid tvärfunktionella. Alltid agila. Alltid nära beställaren, deras anställda och användare.

Din roll

Den här tjänsten är i Stockholm/Göteborg/Remote.

Som Frontendutvecklare hos oss trillar du in i en vetgirig grupp vars kod oftast grundar sig i Javascript. Vi ser att vår nästa Frontendare är en självgående React-stjärna men att du även ser en stolthet i att designen blir fin och fungerar bra.

I agila, tvärfunktionella team bygger du innovativ arkitektur och infrastruktur med hjälp av den senaste tekniken. Du brinner för Frontend, utforskar och utvärderar nya tekniker och metoder, sprider din kunskap och omsätter den i praktiken - i ditt dagliga arbete, på kodluncher och genom mentorskap.

Du behöver kunna • ha förmågan att se affärsnyttan av det som utvecklas och diskutera det med kund och kollegor samarbeta (t.ex. parprogrammera, mentorera, arbeta tvärfunktionellt) behärska engelska i tal och skrift bygga moderna Javascript/HTML/CSS-applikationer med React CSS och använda preprocessorer (t.ex. SASS, Less) skriva kod som är testbar samt skriva automatiska tester verktyg för automatisering (t.ex. Docker, Gulp, Webpack) ha kärlek till och känsla för design och form

Plus i kanten om du • är aktiv och bidrar i utvecklarcommunityn (t.ex. Open Source, Meetups) kan e2e-testning med t.ex. Cypress eller Selenium har erfarenhet av Jest eller Enzyme för enhetstestning kan TypeScript har erfarenhet av att använda GraphQL har praktisk erfarenhet av andra javascriptramverk (t.ex. Angular, Vue) har kunskap om React Native har förståelse för backendutveckling har formgivning i din verktygslåda