company coverphoto

Sales Representative

Alert Alarm - Stockholm - Full time

This job is not active and cannot be applied to. Do you want us to let you know if anything similar becomes available?

Yes, I accept Uptrails Terms of Service and Privacy Policy
How it works icon

Answer questions

The interview starts when applying - no CV or cover letter required.

How it works icon

100% insight

Receive statistics about all applicants - competence, status and the amount of applications.

Är du ute efter nya utmaningar?

Vi är i en expansiv fas och behöver fler vassa säljare som vill vara med att bidra till ökad trygghet för fler familjer. Du blir en del av ett grymt säljteam där jobbet inte bara är ett jobb, utan en upplevelse och en utveckling i karriären. Vår personal är vår största tillgång, vi ger dem de allra bästa förutsättningarna att växa både som människa och i karriären.

Om jobbet

Som Sales representative hos oss erbjuder vi dig:

• Individanpassad säljcoaching • Både en hög fast lön och provision utan tak • Ett drivet och ambitiöst team med spetskompetens • Stora personliga utvecklingsmöjligheter • Säljtävlingar med häftiga priser, exempelvis resor • Kollektivavtal • Friskvårdsbidrag • Gratis gym i huset

Under din arbetsdag kommer du att bearbeta kunder som själva gjort en intresseanmälan eller tidigare varit i kontakt med försäkringsbolag angående hemlarm. Med telefonen som främsta redskap kartlägger du kundens behov och efter en strukturerad genomgång av hemmet erbjuder du prisvärda och skräddarsydda larmlösningar.

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coach till förfogande, samt erbjuder säljutbildning, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg.

I vår rekryteringsprocess ingår utdrag ur belastningsregistret. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav, det är meriterande ifall du talar fler språk.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Susanna Hellgren på telefon 070-949 37 08 eller susanna.hellgren@alertalarm.se

Sätt igång och ansök!

Vi tar inte emot ansökningar via mail p.g.a. GDPR.

company coverphoto
Alert Alarm står inför en fantastisk tillväxtresa de 2-3 kommande åren. Därför söker vi enkla och engagerade människor med ett grundmurat driv som vill utvecklas tillsammans med oss

<p>Sales Manager</p>

Job perk: Gratis gym

Gratis gym

Job perk: Tjänstepension

Tjänstepension

Job perk:  Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Job perk: Duktiga och roliga kollegor

Duktiga och roliga kollegor

Alert Alarm räddar liv och skyddar egendom

Alert Alarm är en del av Europas största hemlarmskoncern. Vi är bäst i världen på Gör-Det-Själv lösningar för hemsäkerhet. Med våra tjänster räddar vi liv och skyddar egendom genom att finnas där vid inbrott och brand.

company coverphoto