company coverphoto

Head of Dynamic Network Services

GlobalConnect - Stockholm - Full time

How it works icon

Easy & smooth

Apply to multiple jobs using the same platform.

How it works icon

100% transparency

Compare your skills and experience to other applicants.

Om denna position

Vill du vara med i ett utvecklingsteam och arbeta på ett företag i en föränderlig miljö med en mängd spännande arbetsuppgifter? Om detta låter intressant så söker GlobalConnect en proaktiv chef till deras Dynamic Network Services team, en del av Digital Solutions.


Vad GlobalConnect söker: 

GlobalConnect söker en ledare som vill inspirera, utveckla och expandera “Dynamic Network Services” teamet i Sverige. Företaget söker en ledare som kommer ansvara för att bygga upp ett team från start. Det innefattar att du kommer vara med och bygga upp ett team bestående av presale, produktutveckling, leverans och utveckling av SD-WAN produktportfölj. Rollen kommer vara baserad i Stockholm men det kommer rapportera samt ha kontakt med Danmark, Norge och Tyskland. Tjänsten innefattar en hel del resande inom norden. 


Vem är du: 

För att vara framgångsrik i rollen som Head of Dynamic Network Services ser vi att du har chefs- eller ledarskapserfarenhet. Vi tror även att du har arbetat med  sälj samt har erfarenhet av telecom eller tech branschen. Ytterligare något som vi tror är viktigt är att du har arbetat affärsnära samt har en förståelse för nätverkslösningar. 


Nästa steg: 

Är detta du? Vi ser fram emot din ansökan!

Den här rekryteringen sker i samarbete med Level Up Consulting, där frågor om tjänsten besvaras av Jonas Valentin, 073 705 73 59.

Job perk:  Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheter

Job perk: Centralt kontor

Centralt kontor

Job perk: Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Job perk: Kollektivavtal

Kollektivavtal

Job perk: Ny teknik

Ny teknik

Job perk: Tjänsteresor

Tjänsteresor

Om företaget

GlobalConnect är ett av de ledande leverantör företagen inom teknologi- och datakommunikation i Norra Europa. GlobalConnect är ett multinationellt företag och finns i Norge, Sverige, Danmark och Tyskland och har totalt 1600 medarbetare med olika nationaliteter. 

Apply now