GlobalConnect logo

GlobalConnect Stockholm Heltid

Head of Dynamic Network Services

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om denna position

Vill du vara med i ett utvecklingsteam och arbeta på ett företag i en föränderlig miljö med en mängd spännande arbetsuppgifter? Om detta låter intressant så söker GlobalConnect en proaktiv chef till deras Dynamic Network Services team, en del av Digital Solutions.


Vad GlobalConnect söker: 

GlobalConnect söker en ledare som vill inspirera, utveckla och expandera “Dynamic Network Services” teamet i Sverige. Företaget söker en ledare som kommer ansvara för att bygga upp ett team från start. Det innefattar att du kommer vara med och bygga upp ett team bestående av presale, produktutveckling, leverans och utveckling av SD-WAN produktportfölj. Rollen kommer vara baserad i Stockholm men det kommer rapportera samt ha kontakt med Danmark, Norge och Tyskland. Tjänsten innefattar en hel del resande inom norden. 


Vem är du: 

För att vara framgångsrik i rollen som Head of Dynamic Network Services ser vi att du har chefs- eller ledarskapserfarenhet. Vi tror även att du har arbetat med  sälj samt har erfarenhet av telecom eller tech branschen. Ytterligare något som vi tror är viktigt är att du har arbetat affärsnära samt har en förståelse för nätverkslösningar. 


Nästa steg: 

Är detta du? Vi ser fram emot din ansökan!

Den här rekryteringen sker i samarbete med Level Up Consulting, där frågor om tjänsten besvaras av Jonas Valentin, 073 705 73 59.

  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Centralt kontor Centralt kontor
  • Förmån: Friskvårdsbidrag Friskvårdsbidrag
  • Förmån: Kollektivavtal Kollektivavtal
  • Förmån: Ny teknik Ny teknik
  • Förmån: Tjänsteresor Tjänsteresor
Om företaget

GlobalConnect är ett av de ledande leverantör företagen inom teknologi- och datakommunikation i Norra Europa. GlobalConnect är ett multinationellt företag och finns i Norge, Sverige, Danmark och Tyskland och har totalt 1600 medarbetare med olika nationaliteter. 

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024