Garmin Sweden Technologies logo

Garmin Sweden Technologies Stenungsund Heltid

Embedded Utvecklare

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet

Brinner du för att skapa nya, innovativa tekniska lösningar tillsammans med andra?
För att fortsätta vår expansion söker vi nu ytterligare en erfaren embedded-utvecklare till vårt innovativa utvecklingsteam.

Din vardag
Hos Garmin Sweden Technologies ligger fokuset på det integrerade systemet, ’ONE’, där elektriska komponenter, t.ex. belysning, pumpar, aktuatorer, navigationsutrustning, luftkonditionering, multimediasystem, m.m. byggs ihop till ett integrerat system – där samtliga delsystem styrs och övervakas från samma display med ett unifierat kundanpassat grafiskt interface. Våra produkter kännetecknas av flexibilitet och möjligheter för våra kunder att skapa unika lösningar, både vad gäller funktion och utseende.

Vi har vårt kontor i utkanten av Uddevalla och tillsammans med 16 kollegor skapar vi möjligheter att utveckla våra produkter och tjänster.

Du kommer arbeta i ett mindre team med erfarna utvecklare där vi utvecklar produkter som sträcker sig från maskinvarunära kod till web- och desktop. Ditt team samverkar även med flertalet andra utvecklingsavdelningar världen över inom Garmin koncernen, och vårt fokus är att tillsammans leverera den bästa kundupplevelsen.

Din bakgrund
Garmin designar och tillverkar sina egna kretskort i produkterna, mjukvaruutvecklingen är hårdvarunära och du har vana att läsa, tolka och felsöka kretscheman såväl som datablad och manualer för IC kretsar, microcontrollers m.m. Våra produkter implementerar extern kommunikation över många protokoll och olika fysiska medier som CAN, RS-485, LIN, Ethernet, WiFi, Bluetooth, m.m.

För att passa tror vi att…
• Du är erfaren i C programmering och av att använda periferikompontenter såsom SPI, I2C, ADC, DAC. Vi ser gärna att du är familjär med något derivat av ARM-cortex.
• Du är analytiskt lagd och ser positiva utmaningar i att lösa uppgifter och felsöka.
• Du är trygg i din kompetens, tar gärna initiativ och kan arbeta självständigt samtidigt som du samverkar väl i samarbete
• Du har många års gedigen erfarenhet med hårdvarunära, mikroprocessorbaserade plattformar.
• Du skriver och talar både svenska och engelska på en professionell nivå och har B-körkort. MSc eller BSc inom Data, Elektro, Mekatronik eller likvärdig utbildningsbas

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Adam Troedsson på adam.troedsson@wiseit.se alternativt mobil 0735-216506. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om företaget

Om Garmin
Garmin Sweden Technologies är ett utvecklingsföretag inom Garmin (www.garmin.com). Garmins vision är att vara globala ledare på alla våra marknader, och våra produkter skall vara kända för sin tilltalande design, överlägsna kvalitet och bästa värde. Vår marknadsledande produktfamilj EmpirBus Digital Switching utgör den elektriska ryggraden i moderna fordon- och marininstallationer, där vi binder samman den totala kundupplevelsen.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024