Ymer Technology AB logo

Ymer Technology AB Stockholm Heltid

Application Manager till Ymer Technology

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet

Vill du arbeta på ett ledande bolag inom kylsystem? Ymer Technology söker en person som är van att arbeta både högt och lågt, med en vana att röra sig genom hela verksamheten. I rollen kommer du ansvara för bygga upp IT strukturen och vara den person som kommer vara ansvarig för företagets ERP system.

DIN VARDAG

Application Manager är en helt ny roll i organisationen vilket innebär att du som Application Manager kommer ha möjlighet att forma rollen med tiden. I den här rollen kommer du arbeta proaktivt och ha det övergripande och globala ansvaret av bolagets ERP och BI applikation. Du kommer vara den person som är bryggan mellan verksamheten och affärssystemet, samt att du kommer säkerhetsställa att företagets processer kommer in i affärssystemet.

Du kommer sätta den tekniska roadmapen och se över processer för de befintliga systemen. Vidare innebär arbetet att du agerar mellanhanden mellan verksamheten och Ymers leverantörer där du kommer kravställa, se över förbättringar, säkerställa satta servicenivåerna och hålla interna utbildningar.

Vidare kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:

  • Du håller dig uppdatera om trender och sätta Best-Practices för applikationslandskapet
  • Du kommer hålla i forum med samtliga super user inom området för att diskutera behov, utmaningar och sammanställa krav
  • Arbeta med system- och applikationsarkitektur och översätta affärsbehov till applikationer
  • Vara ett bollplank till processägare och agera projektledare för ERP utrullningar
VEM ÄR DU

För att axla denna roll är det av vikt att du besitter god verksamhetsförståelse och är van att arbeta proaktivt. Du är smidig i din kommunikation och det är av vikt att du har god teknisk förståelse och arbetat med verksamhetsnära system som ERP. Detta kompletterar du med en högskoleutbildning och goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.

Som person är du positiv, du har ett drivande engagemang och är flexibel inför förändringar som kan ske på arbetsplatsen. Därtill är du en god kommunikatör som kan prata med olika instanser och är förtroendeingivande.

VILL DU VETA MER?

I denna rekrytering samarbetar Ymer Technology med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Mörth, kristin.morth@wiseit.se

Urval sker löpande. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Om företaget

Ymer Technology AB designar, konstruerar, monterar och levererar kompletta kyl- och hydrauliklösningar. Vår omfattande kunskap om tillämpningar hjälper oss att uppfylla våra kunders stränga krav. Vi tillhandahåller specialanpassade lösningar för stora och avancerade tillämpningar i tunga maskiner, bland annat på oljeborrplattformarmar, och tillverkar världens största kylare för vindkraftverk.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024