Skanska Hus Sydost Gotland logo

Skanska Hus Sydost Gotland Gotland Heltid

Projektingenjör Gotland

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om denna position

Skapa struktur, planera och hitta lösningar i våra husprojekt. Har du sinne för siffror och en stor portion nyfikenhet?

Ingen dag är den andra lik i våra projekt. Utmaningarna du stöter på i rollen som projektingenjör berör ofta projektinköp, ekonomiuppföljning och logistiklösningar. Du har också en viktig roll när det gäller att skapa struktur och överblicka tidplanen i våra byggprojekt. Som projektingenjör är du påläst och kunnig gällande kontrakts- och avtalsfrågor med underentreprenörer och övriga leverantörer. Självklart utgår vi från att säkerhet och miljöfrågor är lika viktiga för dig som för oss. 

Har du god förmåga att leda, planera och driva projekt? 

Mår du bra av utmaningar, är nyfiken och har ett naturligt driv i att få saker att hända? Dessutom sinne för siffror, och lätt för att hantera system och Excel? Då passar du perfekt i rollen som projektingenjör!

Du som söker skall ha relevant utbildning på eftergymnasial nivå samt gärna ha erfarenhet av ekonomistyrning och inköp i tidigare byggprojekt.

Välkommen till Skanska!



  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Optionsprogram Optionsprogram
  • Förmån: Intressanta projekt Intressanta projekt
  • Förmån: Kollektivavtal Kollektivavtal
Om företaget

Skanska på Gotland har under de senaste åren framgångsrikt arbetat med några av Gotlands största projekt. Vi är stolta över vår insats och ser en ljus framtid med flera intressanta projekt under kommande år. Vi tror på en väg framåt tillsammans med våra kunder och arbetar efter Skanskas löfte att bygga ett bättre samhälle.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024