Capgemini DCX North logo

Capgemini DCX North Stockholm Heltid

Backendutvecklare fokus Openshift

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om rollen:

Vi bygger nästa generations system baserade på modern microservices architecture, med stort fokus på container och orchestration  technology – vill du vara med? 

Tillsammans med erfarna kollegor hjälper du våra kunder att digitalt transformera och modernisera sina verksamheter. Vårt breda kunderbjudande omfattar allt ifrån rådgivning i tidiga faser till implementation. 

Vi hjälper dig med kontinuerlig kompetensutveckling, certifieringar och intressanta kunduppdrag för en gedigen karriärutveckling. Du kommer att jobba med nästa generations system inom modern microservices architecture, med stort fokus på container och orchestration technology. För dig som vill finns möjlighet att ta klivet till att bli lösningsarktitekt.


Vi söker dig med: 

  • Flera års erfarenhet inom systemutveckling med Java 
  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska
  • Ett stort driv att utvecklas och ta till dig ny teknik
När du anställs av Capgemini erbjuds du:
  • Internationella karriärmöjligheter och fantastiska kompetensnätverk: med över 1500 kollegor bara i Sverige är du omringad av ett brett, tech-intensivt community
  • En stor bredd av innovativa projekt hos välkända uppdragsgivare, med världsledande partners och tryggheten i att vara anställd i en mångårig och framgångsrik organisation 
  • Att bli del av en öppen kultur där Diversity är en av våra viktigaste ledstjärnor. Vi engagerar oss löpande i initiativ för att gynna jämställdhet och kvinnor inom tech; vi driver HBTQ-nätverk och satsar på inkludering i alla våra intitiativ och personalaktiviteter – ifrån sportklubb till konstförening. Läs mer om Capgemini som arbetsgivare HÄR.

Vi är anslutna till kollektivavtal och erbjuder självklart en konkurrensmässig månadslön, avtalspension, ett brett försäkringsskydd och många förmåner.

 I enkätundersökningar lyfter våra medarbetare särskilt fram:  

  • En vänlig kultur med stor egen handlingsfrihet 
  • Stöttande chefer och ett öppet samtalsklimat
  • Goda värderingar och ett stort fokus på mångfald
  • En hållbar arbetsbeslastning och fin balans mellan arbete och fritid  

Om Capgemini

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster samt digital transformation ligger Capgemini i innovationens framkant. Vi möter därmed våra kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med 50 års erfarenhet och en gedigen branschspecifik kompetens gör vi det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom ett brett spann av tjänster, från strategiarbete till drift- och förvaltningsuppdrag. Vi drivs av övertygelsen att affärsvärdet av teknologi genereras av och genom människor . Capgemini är multikulturellt med nästan 220 000 anställda i mer än 40 länder. 2019 omsatte Capgemini 14,1 miljarder euro. 

Besök oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Bild #0 - Capgemini DCX North
Bild #1 - Capgemini DCX North
Bild #2 - Capgemini DCX North

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024