Scandinavian cosmetics logo

Scandinavian cosmetics Malmö Heltid

CIO till Scandinavian Cosmetics

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet

Har du ett brinnande intresse för den digitala utvecklingen? Söker du efter en utmaning som innebär att lyfta vårt bolag till en ny nivå med en ny digital plattform? Har du erfarenhet av att agera proaktivt och ta ett helhetsansvar inom IT? Då tycker jag att du ska söka rollen som CIO hos oss.

Vad innebär ditt jobb?

I rollen som CIO, Chief Information Officer, till Scandinavian Cosmetics Group kommer du få en spännande och varierande vardag. Du kommer bli koncernens expertkompetens inom IT och bidrar med din kunskap inom system och effektivisering. Som CIO kommer ditt övergripande ansvarsområde ligga i att utveckla och modernisera bolagets IT-struktur. Du kommer att driva implementering av bolagets nya digitala plattform och ansvarar för det strategiska såväl som för det operativa arbetet på en nordisk nivå, med stakehholders både i Sverige och Norge. Strategiskt, effektivt och pedagogiskt leder du digitaliseringsutvecklingen framåt och kommer aktivt arbeta med att utveckla bolagets IT för att möta framtida behov.

Du ansvarar även för att samordna, kravställa och vara kontaktperson till Scandinavian Cosmetics Groups systemleverantörer.

För att trivas i rollen som CIO hos oss behöver du tycka om att vara länken till andra funktioner inom organisationen för att kartlägga de långsiktiga utvecklingsbehoven inom IT. Du följer upp, utvärderar och förändrar verksamheten mot uppsatta mål.

VEM ÄR DU?

Du har som ambition att öka digitaliseringen inom bolaget och kompetensen att driva igenom en förändring. Du har bred erfarenhet av att ha arbetat i olika IT miljöer i en verksamhetsstödjande funktion samt har flerårig erfarenhet av att leda IT-projekt och tycker om att driva förändringsarbete. Rollen innebär många olika kontaktytor inom Scandinavian Cosmetics Group därav känner du dig socialt säker och kompetent inom ditt område. Det är en bred roll och du kommer få möjlighet att forma den själv. Kombinationen av att arbeta både strategiskt och operativt är något som tilltalar dig och prestigelöst trivs du även med att vara hands-on i daglig drift.

Vidare har du flytande kunskap i svenska och engelska, i både tal och skrift, och kan även förstå danska och norska.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Scandinavian Cosmetics med Wise IT. Sök så snart som möjligt då urval sker löpande. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Andreas Dahlberg på Wise IT via 0765-25 90 22 alternativt andreas.dahlberg@wiseit.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö. Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Om företaget

Scandinavian Cosmetics är ett av de ledande företagen inom försäljning, marknadsföring och distribution av välkända varumärken inom den nordiska skönhetsindustrin. Vi är engagerade i våra kunder och vår portfölj av attraktiva varumärken. Med positiv inställning, kunskap och passion bygger vi långvariga relationer. Vi är en attraktiv affärspartner som är med och driver marknaden.

Vi arbetar efter våra fyra värdeord och det genomsyras tydligt i vår organisation, Samarbete, Ledarskap, Utveckling och Glädje.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024