AFRY logo

AFRY Stockholm Heltid

Teamledare Informationssäkerhet

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om denna position

2020 satsar vi stort på utveckling av vårt område IT- och informationssäkerhet. Vi söker därför dig som har stenkoll på ditt expertområde och dessutom vill coacha ett team samt involveras i sälj- och kunddialoger tillsammans med ansvarig sektionschef. På sikt ser vi att sektionschefsrollen är ett möjligt karriärsteg att ta för dig.

Du har dubbla roller

Som konsult arbetar du inom ditt expertområde informationssäkerhet i våra kundprojekt. Inom teamet bedrivs idag intressanta projekt inom bl.a. governance, risk & compliance med inriktning på IT- och informationssäkerhet. Ämnet kommer allt högre på styrelsens agendor och vi kan nästan dagligen läsa om social engineering, phishing och hacking attacker som topp tre avseende lyckade attacker. Det är här din kompetens blir avgörande för att kunna vara ett stöd gentemot våra kunder i de pågående och kommande projekten.

Som teamledare arbetar du nära sektionschefen som har personal- och budgetansvaret. Tillsammans säkrar ni teamets tillväxt och driver dess utveckling som affär. Du stöttar chefen i tekniska dialoger med blivande och gamla kunder. Du deltar också i utvecklingen av teamet, t.ex. genom att anpassa arbetssätt och föreslå kompetenshöjande insatser på individ- och gruppnivå.

Profil

Vi lägger stor vikt vid dina relationsskapande och kommunikativa egenskaper. En stark drivkraft hos dig är att bidra till andras utveckling, men också vara självgående kring ditt eget arbete. Du är trygg i din roll som ledare och har en tydlig vision för hur ditt ledarskap bidrar till övergripande mål.

Vi söker dig som är relationsskapande och har erfarenhet av att bygga nätverk och arbeta över organisatoriska gränser och med olika kompetenser. Du är strukturerad med god analytisk förmåga och kan se till helheter. Du är offensiv och nytänkande och vågar ifrågasätta. Det balanserar du med att ha tålamod och förmåga att arbeta strategiskt mot långsiktiga mål. Det är viktigt för ditt arbete att du trivs med att skriva formella dokument, exempelvis regler och rutinbeskrivningar.

· Slutförd eftergymnasial utbildning

· Flerårig relevant arbetslivserfarenhet inom informationssäkerhet

· Erfarenhet av att arbeta med ledningssystem för informationssäkerhet – LIS; inklusive informationsklassificering, IT-systemklassificering, kontinuitetsplanering, hot- och riskanalysering, incidenthantering, behörighetshantering

· Svenskt medborgarskap (krävs för våra säkerhetsklassade uppdrag)

· Mycket god förmåga att kommunicera målgruppsanpassat på svenska och engelska, i tal och skrift

Meriterande med erfarenhet inom något av följande...

· Formell certifiering inom informationssäkerhetsområdet, exempelvis CISM, CISSP, CISA eller motsvarande

· Säkerhetsdesign/arkitektur; inklusive säkerhetskravställning, nätverksdesign/arkitektur, säkerhetspolicyarbete

· Erfarenhet av arbete med dataskydd (Dataskyddsförordningen och annan registerlagstiftning)

Vi erbjuder

· Förmånsportal (rabatter m.m.) · Friskvårdsbidrag (3000:-/år) · Club AFRY - kontorsbundna klubbar som tar initiativ till aktiviteter så som pubar, resor, träning, teater och mycket mer · Kollektivavtal · Pension och försäkringar · m.m.

We don't care much about making history. We care about making future.

AFRY
  • Förmån: Duktiga och roliga kollegor Duktiga och roliga kollegor
  • Förmån: Friskvårdsbidrag Friskvårdsbidrag
  • Förmån: Arbete i team Arbete i team
  • Förmån: Karriärmöjligheter Karriärmöjligheter
  • Förmån: Ny teknik Ny teknik
  • Förmån: Intressanta projekt Intressanta projekt
Om företaget

AFRY är ett stort och etablerat företag som erbjuder dig stabilitet, samtidigt som vi är snabbfotade och flexibla i att anamma nya tankesätt och idéer. Söker du en arbetsplats där du får möjlighet att skapa en plan för din utveckling framåt, oavsett om det är med fokus på teknik, ledarskap eller försäljning, så kommer vi att stötta dig för att nå detta.

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Anställningen är till affärsområde IT Solutions Stockholm på AFRY  där vi idag är vi ca 120 personer som alla har samma ledord - kvalité!  Vi söker specifikt en kollega till vårt team IT Advisory & Architecture, med Jan-Olof Eriksson som ansvarig. Han har själv en lång erfarenhet som systemutvecklare och lösningsarkitekt och fokuserar på åtagandeaffärer, där vi ser att du ska komma in och kunna bidra till det arbetet. 

Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill skapa framtidens smarta samhälle och vi hoppas att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig!

Making Future.

Bild #0 - AFRY
Bild #1 - AFRY
Bild #2 - AFRY
Bild #3 - AFRY

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024