Vizrt Sweden AB logo

Vizrt Sweden AB Stockholm Heltid

Salesforce Specialist till Vizrt AB

Detta jobb är inaktivt och går inte att söka längre

Om jobbet

Vill du arbeta på ett världsledande bolag inom live TV-grafik? Vizrt söker en person som är van att arbeta både högt och lågt, med vana att röra sig genom verksamheter. I rollen kommer du ansvara för hela Salesforce Plattformen, med arbete såsom exempelvis att driva samt förvalta Salesforce lösningar.

DIN VARDAG

Som Salesforce Specialist kommer du få arbeta i en internationell miljö där du har kollegor runt om i världen. Bolaget genomgår just nu en större transformation där det finns stor frihet att genomföra intressanta och tekniskt innovativa projekt. I din roll som Salesforce Specialist kommer du kommer arbeta med kollegor på IT och hela verksamheten för att långsiktigt förbättra Salesforce funktioner inom Vizrt. Du är plattformsägare för Salesforcelösningen och i den rollen behöver du ha stor kunskap om affärsprocesserna och Salesforce best practice för driva förändringsarbeten på bästa sätt.

Du kommer att utifrån verksamhetens krav ta fram lösningar, ibland själv, men ofta i samarbete med verksamheten. Du kommer även proaktivt ta fram egna lösningsförslag baserat på analyser av nuvarande funktionalitet och problembild, dessa skall förankras med verksamheten och sedan implementeras. Du kommer ansvara för ändrade uppsättningar, styra och leda applikationsförvaltningsarbetet med den externa förvaltningspartnern. 

Du kommer även vara involverad att utveckla IT avdelningens interna processer för att prioritering och koordinering.

Du kommer främst att arbeta inom tre områden Salesforce; Sales/CPQ, Service/Support, samt Lead Generation och Pardot.

I rollen kommer du även att ansvara över:

-        Arbeta med IT kring förvaltningsstruktur och kravhantering samt delta i strategier och framtagning av roadmaps

-        Föreslå kreativa lösningar som optimerar interna resurser

-        Konfiguration och administering av Salesforce

-        Kravinsamling från verksamheten

-        Utbildning av personal samt ta fram instruktioner till verksamheten

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som Salesforce Specialist på Vizrt är du en utåtriktad person som uppskattar att interagera med kollegor. Som plattformsägare ser vi att du förstår flödena, du har förmågan att driva och förvalta samt att du kommer med lösningsförslag och tar fram kravställningar. Du har till fördel erfarenhet av utrullningsprojekt då detta kommer att göras globalt inom Vizrt.

Du är senior i din kompetens och har erfarenhet av att praktiskt arbeta med Salesforce, såsom att konfigurera och administrera Salesforce. Vi ser att du har goda erfarenheter av Service Cloud och Sales Cloud, behärskar du även CPQ, Community och Pardot är det meriterande.

Som person tycker du om att arbeta inom hela verksamheten, du är strukturerad och har kapacitet att tolka verksamhetskrav samt att sätta in det i en IT kontext, vidare är du sociala och utåtriktad och kan ta dialoger med både IT och verksamheten.
Du talar flytande engelska och det ett plus är om du har erfarenhet av att arbeta på en global organisation.

VILL DU VETA MER?

I denna rekrytering samarbetar Vizrt med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Mörth, kristin.morth@wiseit.se

Urval sker löpande. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Om företaget

ABOUT VIZRT

Vizrt is the world’s leading provider of visual storytelling tools for media content creators in the broadcast, sports, digital and esports industries.

Vizrt offers market-defining software-based solutions for real-time 3D graphics, video playout, studio automation, sports analysis, media asset management, and journalist story tools.

More than three billion people watch stories told by Vizrt customers everyday including from media companies such as 

CNN, CBS, NBC, Fox, BBC, BSkyB, Sky Sports, Al Jazeera, NDR, ZDF, Star TV, Network 18, Tencent, and many more.

Vizrt is a global and diverse company with over 700 employees, operating in 30 offices worldwide with 52 nationalities, and recently has acquired IP-based, software-driven live video solution company, NewTek.

Vizrt is a privately-owned company by Nordic Capital Fund VIII. Vizrt is creative power made easy.

Uptrail AB • Korgmakargränd 6, 111 22, Stockholm
© 2014-2024