•  

UX-designer till ReachMee

Reachmee

- Stockholm - Heltid

Detta jobb är inte aktivt och går därför inte att söka. Vill du bli tipsad när något liknande kommer upp?

  • Centralt kontor
  • Eget ansvar
  • Friskvårdsbidrag
  • Sex veckors semester
  • Tjänstepension
  • Karriärmöjligheter
About ReachMee

We are a small fast-growing company and a family. We are continuously taking market shares and are among the leading companies in the Nordics at building smart recrutiment tools. What all ReachMees have in common is a passion for simplifying our users' lives and helping them succeed in their jobs - to find the right talent for their own companies and recruit them effectively, professionally and fairly. In that, the development process is central to our future growth and expansion outside the Nordic region.

Om denna position

Vad får du göra hos oss?

Många av våra användare tillbringar den största delen av sin arbetsdag i vår produkt och vi brinner för att göra deras arbete både effektivt och enkelt så att de kan lyckas bättre med sina jobb. För oss är det självklart att UX är affärskritiskt och en förutsättning för att vi ska lyckas med vår vision. Vi har stora planer för vår produkt och vi letar därför nu efter ytterligare en person som vill vara med och driva vår utveckling framåt. Du kommer vara en del av vårt växande produktteam som leds av vår CPO och består av en till UX-are, snart två produktägare och en grafisk designer. Teamet samarbetar på daglig basis för att gemensamt identifiera och prioritera vilka problem vi ska lösa och vi bollar även lösningarna med varandra.

Du kommer genom intervjuer och användartester validera att vi verkligen gör rätt produkt för våra användare och självklart vara en central del i att utforma vår produkt framåt. Du kommer att vara med från idéstadium till produktion och kunna påverka hela vägen. Vi letar efter en person med god förståelse för produktutveckling, som har flödestänket i ryggraden och som kan sätta sig in i vad våra kunder behöver och hur de tänker för att sedan omsätta det i en fantastisk användarupplevelse.